Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

Adriana van den Bosch. typte op 12-01-16 de volgende tekst:

Gedicht voor Donja,(Erwtje): mijn lieve schat, heeft voor goed haar oogjes gesloten. Onverwachts naar de regenboogbrug gegaan. ik heb je bij binnenkomst gevolgd, je had heel veel probleempjes met je darmpjes. vele malen ben je geopereerd geweest. en ging het weer aardig goed met je. zelfs zo,dat je een jaar geleden, naar je gouden mandje verhuisde. en nu ben je er niet meer, je mocht maar 2½ jaar oud worden, veel te jong nog. net weer je foto opgehangen, die had ik even weg gehaald, voor de kerstkaarten. Maar nu kan ik je weer lekker zien. Lieve Donja, ik mis je nog steeds. maar jij bent nu verlost van alle problemen, die je hier had. Nu ben je weer een gezond meisje, die met mijn 3 tal Jimmy,Tessa en Vital aan het spelen is. ik vergeet je niet. ben blij dat ik je een poosje mocht steunen, als adoptie op afstand mama. Slaap zacht Donja(Erwtje). Adrie, Linda,Martin,Tessy en Florian van den Bosch. Gorinchem. Nederland.

Carmen typte op 01-11-15 de volgende tekst:

Op 25 oktober mochten Nemo en ik Earl Grey (nu Lady Grey) verwelkomen. Ze is precies zoals haar gastgezin haar had beschreven: een lief poesje dat (nog) niet geaaid wil worden. Maar wat is ze in een week tijd al stoer geworden! En Nemo is weer helemaal opgebloeid nu hij een "grote broer" is. We zijn allebei heel gelukkig met ons nieuwe vriendinnetje en veel dank verschuldigd aan haar lieve gastgezin, waar ze haar eerste stapjes in de mensenwereld heeft mogen zetten.

ineke vontenie typte op 13-10-15 de volgende tekst:

elke dag kijk ik naar jullie site en lees hoe jullie die schatjes verzorgen liefde en warmte geven . Gelukkig kunnen jullie ze met behulp van vrijwilligers en dierenartsen helpen. Zit vaak met tranen in de ogen de berichten te lezen.Dank voor al deze lieve en goede handelingen.

Sandra erlich typte op 10-10-15 de volgende tekst:

Hallo Allereerst wil ik julie bedanken voor de goede info aan de telefoon en vriendelijke ontvangst en goede info die wij hebben gekregen bij het gastgezin ivm apollo die we bij julie vandaag adopteerden wij vebben hem ondertussen de naam simba gedoopt het is een hele actieve jongen maar ook heel lieve kitten hij zal bij ons een warm thuisje krijgen Ik vind het ook prachtig wat julie doen doe zeker zo voort met julie vzw een dikke duim omhoog hiervoor Vele groetjes Sandra erlich

Arno typte op 09-10-15 de volgende tekst:

Met kippenvel heb ik jullie site vandaag uitgebreid bekeken. Vooral alle verhalen onder het kopje "in herinnering". Tranen stroomden in grote hoeveelheden uit mijn ogen... Wat een lieve dierenvrienden zijn jullie. Van mij krijgen jullie een hele grote gift. Keep up the good work!!!

aniek typte op 05-08-15 de volgende tekst:

Heel veel jaren geleden, 15 jaar om precies te zijn adopteerde ik een verwaarloosde maar prachtige kater van jullie. Hij was vel over been, drie jaar oud, en enorm schuw. Ik haalde hem op in Lommel ,daar zat hij bij mensen in een tuinhuis, boven op een hoge kast. Hij liet zich na wat proberen gewillig pakken en aanhalen en reisde met me mee naar Zonhoven. Toen kon ik nog niet weten wat een prachtige band ik zou krijgen met mijn Shaggy. Toen ik heb adopteerde bleek hij een drie a vier jaar oud te zijn, afgaande op zijn gebit, en ook mijn eigen dierenarts bevestigde die leeftijd. Dat betekent dus , dat onze Shaggy op dit moment al meer dan 18 jaar oud is. Hij heeft een verminderd zicht aan één oogje, maar voor de rest gaat t enorm goed met onze vriend. Hij leeft rustig samen met onze hond, en doet nog elke dag zijn wandelingetje in de buurt. Dank je wel zwerfkat in nood omdat jullie dieren als Shaggy opvangen en herplaatsen, lieve groet, ook van Shaggy Aniek

inge prudon typte op 23-07-15 de volgende tekst:

Bedankt voor wat jullie doen ik vind het super.

Ria van Horssen typte op 06-07-15 de volgende tekst:

Dank jullie wel voor de snelle hulp die ik kreeg voor 2 kleine kittens die gevonden waren op "Mooi Zutendaal". Ik hoop dat ze uiteindelijk een warm mandje vinden en nog veel succes met jullie fantastische werk.

Mickey Bussen typte op 06-06-15 de volgende tekst:

ik ben verliefd op Sheldon, woon nu nog in een flatje maar ga binnenkort verhuizen naar een huisje met tuintje en wil hem dan graag adopteren....hij verdient een huisje vol geluk!!!

monique typte op 25-04-15 de volgende tekst:

Hoi Ik vind jullie site super maar vind het jammer dat nergens te zien is waar de poezen zich bevinden in het land. Mvg Monique

<< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg