Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

Sandra Janssens typte op 31-12-14 de volgende tekst:

Ik blijf mij verbazen hoeveel kittens, katten jullie opvangen en vinden! Zo fijn te lezen dat jullie inzet tomeloos is en dat elk katje de juiste verzorging krijgt. Stiekum hoop ik op een tweede katje maar daar moet het thuisfront mee eens zijn...ik weet zeker dat Peeta ons Belgisch katertje er heel blij mee zou zijn hij is nochtans zo vriendelijk naar de buurtkatten. Ach wie weet in 2015 1 Mag wel een keertje na vele tegenslagen in 2013/14 maar wie heeft ze niet toch??? Heb ik nog een klein vraagje mbt Jane zij moet speciale brokjes eten ??? Ik lees het wel ! Ik wens jullie een fantastisch 2015 en dat jullie rijkelijk beloont mogen worden in alle opzichten dat hebben jullie wel verdient! Liefs Sandra - trouwe fan van jullie

Huberte Van de Beek typte op 01-12-14 de volgende tekst:

6 Jaar geleden adopteerden we jou, Kaat. Je staat nog bij de geplaatste dieren. Thuis gaven de kinderen je de naam Jana. Lieve, lieve Jana. Zo'n poes heb ik nooit gehad. Altijd meteen daar als ik de deur open deed. Ging ik naar buiten, kwam je mee. En dan donderdagochtend 23 oktober 2014. Je was net 5 min. buiten. Je had nog lekker bij ons in bed gelegen. Ik keek uit het raam en zag precies een poes op onze oprit liggen. Ik was er van overtuigd dat het een poes van de buren was. Tot we bij je kwamen. Maar jij lag er, geen enkele wonde te zien, en toch was je er al niet meer. Ik heb nog een tijdje in de tuin gezeten met jou in mijn armen. 's Avonds hebben we je dan op een mooi plekje in de tuin begraven. Nog steeds meen ik regelmatig dat ik je in huis zie zitten of lopen. Als ik binnenkom, verwacht ik je op de trap. Als het licht buiten aangaat verwacht ik je vragende gezicht door de ruit van de voordeur te zien. Want zo zorgde je dat we je zeker meteen zouden binnenlaten als je even buiten was geweest. We hoopten zo nog vele jaren met jou door te brengen. Je kon zo lekker bij ons liggen, genieten. Onze allerliefste Jana, we zullen je nooit vergeten. Huberte (fam. Tielens - Van de Beek - Zonhoven)

Anneleen Vanden Boer typte op 19-11-14 de volgende tekst:

Heel erg bedankt voor alle zorgen om Tinkerbell (die nu Pinda heet)! Hij is een echt schot in de roos! Hij speelt , ronkt dat het een lieve lust is en wil gewoonweg constant daar zijn, waar de actie is. Wij zijn allemaal even enthousiast. Prachtig geslaagde adoptie!

Jeroen Puttemans typte op 13-11-14 de volgende tekst:

Bedankt voor de laatste kattenkrant, die ik per post heb ontvangen, dat was heel tof, nu weet ik dat ik koeken kan maken voor mijn kat hehe, maar een vraagje zijn die dan ook eetbaar voor mezelf ook? :)

Claudine typte op 27-10-14 de volgende tekst:

Ik zie met grote blijdschap dat Floris een huisje vond! Good luck lieve kater!! Ik vond je in ernbarmelijke toestand, en met reeds 4 katten in huis was het echt onmogelijk je ook op te vangen... jammer. Dankzij al die lieve mensen van " zwerfkat in nood" krijg je nu een goed kattenleven. Het ga je goed!

hilde typte op 11-10-14 de volgende tekst:

Wij zijn zelf een kattenopvang met dit jaar veel kittens, vandaag zijn er weer drie bijgekomen die de fles moeten krijgen en elke keer lees ik vlug jullie site eens door om weer helemaal bij te zijn. Heel overzichtelijke site en leuk uitgelegd, nog veel succes

Andy, Nathalie en Amy typte op 01-10-14 de volgende tekst:

Wij hebben in september Sterre geadopteerd en zijn super tevreden! Het is een super lieve poes! Er zijn geen aanpassings problemen geweest, het opvanggezin heeft Sterre super opgevangen en sociaal gemaakt, bedankt!

Claudine Vandermeer-Vyncke typte op 13-09-14 de volgende tekst:

Hallo lieve mensen, Ik ben de persoon die Floris vond een tijdje geleden. Dank voor de goede zorgen die jullie aan deze prachtige kater gaven. Jammer dat ik hem niet kan bijhouden, maar op dit moment heb ik er nog 4 thuis rondlopen, en dat vinden wij gezien onze leeftijd genoeg.( allemaal vondelingen die wij bij ons een thuis gaven. De afgelopen 27 jaar hebben wij ons over 11 katten ontfermd.) Jullie doen schitterend werk! En nu hoop ik uit de grond van mijn hart dat ook die lieve Floris een goed en gelukkig thuis mag vinden. All the best!

Anouk typte op 09-09-14 de volgende tekst:

Ik kan niet met woorden omschrijven hoe super ik het vind wat jullie voor katten doen! Veel respect naar alle vrijwilligers van Zwerfkat in Nood ||. Doe zo verder jullie maken echt een verschil!!!

Marieke typte op 28-08-14 de volgende tekst:

Wat schaam ik me dan soms dat ik mens ben... Hoe bestaat het dat weerloze wezentjes zo behandeld worden??? Wie doet zoiets? Geen woorden voor... Respect en dankbaarheid voor jullie! Ga zo door!!! Dankzij jullie krijgen veel van deze poesjes toch waar ze recht op hebben: een heel goed en liefdevol thuis!!! Groetjes, Marieke.

<< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg