Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

vandeputte rita typte op 30-07-14 de volgende tekst:

hallo er moet eens iets van mijn hart .3 weken geleden een klein poesje gevonden doorweekt van de regen ze kwam op ons afgelopen nu ze al geplaatst en is er goed heel goed zelfs maar vandaag langs de weg dicht bij de straat 3 kittens in de felle zon ogen nog niet volledig open geen moederpoes te zien en weg heel lang gewacht en ons weg gestopt hebben ze dan maar mee genomen de dierenarts zegt dat het geen wilde poesjes zijn ik zal ze groot brengen met de fles en een thuis zoeken ik kan ze niet houden want ik ben meer een hondenmens en heb 13 rottweilers waarvan verschillende mishandeld of in steek gelaten weten mensen niet dat een hongerdood sterven verschrikkelijk is als je geen kittens wilt er zijn genoeg middelen om poes te behandelen huisdieren worden meer en meer weg behandel als een voorwerp ze behandelen hun tv of gsm beter dan een levend wezen die je zoveel liefde kan geven in ze vragen toch niet zoveel ook een beetje liefde een slaapplaats voeding als je dat niet kunt begin er dan niet aan en gooi ze weg als oud vuil zo dit is ook eens van mijn hart en mijn hart brak toen ik die kittens zag

Anouk Hamal typte op 25-07-14 de volgende tekst:

Heel veel respect voor wat jullie voor verwaarloosde en aidskatten doen!!! Top!

Adrie van den Bosch. typte op 25-05-14 de volgende tekst:

Ik heb de afgelopen dagen een mooi bedrag binnen gehaald, voor Zwerfkat en Buddy Kat.ik had gisteren(24 mei)weer de Glas Stad Mars gelopen in Leerdam. jullie krijgen elk 26,00. Zodat er weer een aantal poesjes geholpen kunnen worden. Voor Zwerf Kat, was het de 3e keer, dat ik liep, en voor Buddy Kat, de 1e keer. Groetjes van Adrie van den Bosch. Gorinchem, Nederland.

Sandra Louwer typte op 10-05-14 de volgende tekst:

Vandaag vieren we Kees dr 5e verjaardag, Kees (Pip) heb ik 4,5 jaar geleden bij jullie geadopteerd, ze heeft r sinds 4 jaar geleden ook een broertje bij, en Bruce komt ook bij jullie vandaan. T zijn 2 geweldige katten !!!

Adrie van den Bosch. typte op 03-05-14 de volgende tekst:

Ik heb een kleine gift voor Erwtje aan jullie overgemaakt. Doe er wat leuks mee voor haar, ze verdiend dat. Groetjes ook namens mijn 4 poezen Linda,Martin,Tessy en Florian, Adrie van den Bosch. Gorinchem.

Liesbeth typte op 24-04-14 de volgende tekst:

Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden dat Phoemba als kitten bij jullie in de opvang terecht kwam. En het is dus bijna 10 jaar geleden dat hij in mijn leven kwam. In 10 jaar kan er een hoop gebeuren, maar nog altijd is Phoemba bij mij. We begonnen samen met Boris en hoewel het gezin behoorlijk is gegroeid (Diva kwam erbij, daarna mijn inmiddels echtgenoot, onze zoon en binnenkort volgt ons tweede kindje), zijn Phoemba en ik nog altijd gek op elkaar. Bedankt voor jullie goede zorgen alweer zo lang geleden. Bedankt voor al het mooie en goede werk daarna. Maar vooral bedankt voor mijn lieve, geweldige Phoemi!

nicolet voor baasjes falco typte op 11-03-14 de volgende tekst:

Heel veel sterkte, ontroerend en vol liefde hoe jullie over Falco geschreven hebben. Missen doet pijn. Falco heeft het heerlijk gehad bij jullie, hopelijk troosten de mooie herinneringen aan hem jullie op den duur.

pvh typte op 10-03-14 de volgende tekst:

Dat de webstek en de vzw en alle mensen die ervoor werken nog heel lang moge leven. Een beetje samenleving die naam waardig kan niet zonder. Bijzonder mooi wat jullie doen!

Yvette typte op 04-03-14 de volgende tekst:

Graag willen wij ( 2 vriendinnen) jullie helpen door sponsors te zoeken, zodat wij geld bij elkaar kunnen lopen met de Nijmeegse vierdaagse dit jaar. Wij zijn 2 enorme kattenliefhebsters! Hopelijk kunnen we zo zoveel mogelijk geld inzamelen voor jullie . Groetjes Linda en Yvette

Svenja de Klerk-Lemmens typte op 22-02-14 de volgende tekst:

Mijn lieve katten zijn al geruime tijd bij mij. Maar liefst 3 van mijn katten komen uit jullie opvang. Amora, Beauty en Bagheera (die laatste noemen wij Phantom) Amora hebben we volgens mij in Maasmechelen opgehaald en Beauty en Phantom in Goes. Met alle drie gaat het goed, ze gaan lekker hun eigen gangetje en komen regelmatig kopjes halen. De komst van een hondje en kindje ging wel even met wat stress gepaard, maar ze hebben de hond gewoon wijsgemaakt dat ze een kat is en de kleine wordt simpelweg vermeden. We hebben ook heel lang een opvangkatje Kitty gehad. Ze was doof en is er door haar opvang gezin doorgetrokken toen ze een hersenvliesontsteking had. (daar was ze ook doof van) Ze is altijd heel schuw gebleven en liet zich alleen door mij aaien, altijd op een afstandje zodat ik haar niet kon oppakken, maar van die aaitjes genoot ze, ze duwde haar rug letterlijk tegen mijn hand aan. Maar opeens was het vaak alsof ze mij en man niet herkende, we moesten opnieuw haar vertrouwen winnen, elke keer weer. Dit werd erger en opeens zag ik dat ze een beetje dronken rondliep. De conclusie van de dierenarts was dat ze een aantal kleine hersenbloedinkjes en daarna een flinke hersenbloeding gehad had. Leven was geen optie meer voor haar en met pijn in ons hart hebben we haar laten gaan. Ondanks haar schuwheid heeft ze het goed naar haar zin gehad, zeker toen we onze tijgerkooi bouwden waarin ze heerlijk buiten kon zitten en vogeltjes uit de lucht kon plukken zonder dat ze de tuin uit kon. Zij had de mogelijkheid om haar eigen leventje te leiden, samen met haar beste vriendinnetje Beauty, waarmee ze vaak samen, rug aan rug, door de kamer liep. Als het tijd is voor de andere poesjes om te gaan zullen we zeker weer bij jullie aan kloppen, want zonder katten is ons gezin niet compleet!

<< Vorige | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg