Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

kristine wauters typte op 26-10-17 de volgende tekst:

Enig schoon dat er veel aandacht wordt geschonken aan onze schattige zo slimme viervoeters. Dit initiatief verdient geen bloemetje, wel 1000 rode rozen, bravo! x

joke vd veer typte op 21-10-17 de volgende tekst:

ik heb net wat gestort merveille ik hoop dat alles weer goed komt

Sabrina typte op 25-01-17 de volgende tekst:

Bedankt lieve mensen om lij deze pracht kat te laten adopteren genaamd athena heg is een schatje desondaks de moeilijke dingen die ze heeft moeten doorstaan en ben trots op haar. Dikke meeci van mij en van athena een dikke dank jullie wel voor haar gouden mandje xxxx

Truke de Boer typte op 08-12-16 de volgende tekst:

Lieve mensen, toppers, Via dit berichtje wil ik jullie, ik denk ook zeker namens alle poezen en katers heel erg bedanken voor al jullie liefdevolle zorgen. Jullie zijn onmisbaar voor de dieren en ik heb ontzettend veel respect en bewondering voor jullie. Geen poes is teveel alle poezen worden liefdevol door jullie opgevangen. Ik wil jullie hele fijne feestdagen wensen en ik blijf jullie op Facebook volgen en dat doe ik iedere dag met heel veel plezier. Heel erg bedankt voor jullie hele goede zorgen!

Sigrid Geens typte op 13-11-16 de volgende tekst:

Ik vind het heel erg wat mensen dieren soms kunnen of durven aan te doen het is schandalig wij hebben in 2012 het leven gered van een kattin. Zij was een poes die een jonge moeder was in nood ze had vijf kitten gekregen maar was graatmager; wij zagen ons genoodzaakt ze op te vangen wildden dit ook enorm graag. Ze was ocharm in een tuin moeten bevallen in een konijnenhok dat was de plek waar de mensen van de konijnen de poes vonden met die 5 kittenns. Het dieronwaardig dit katten en of honden aan te doen. Ze moesten deze mensen eens duidelijk maken dat zij de grootste oorzaak zijn van problemen zoals deze. Wij hebben een kitten uit de middelmatig grote nest gehouden en de moeder ook; maar die is helaas op de steenweg overreden op een regeachtige nacht we missen haar nog elke dag maar we hebben er een van haar kittens toch nog. Waar we heel veel liefde van krijgen.

Loes de Roode typte op 27-06-16 de volgende tekst:

Lieve mensen van Zwerfkat in nood, Bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor alles wat jullie doen !! Als ik ooit een grote geldprijs win, kom ik het persoonlijk bij jullie brengen en werk ik graag een tijdje met jullie mee !!!! Dank, dank, dank !! Jullie hebben het hart op de juiste plaats !! Dikke knuffel !

Martha typte op 09-04-16 de volgende tekst:

Whop whop whop, alweer een muis met een domme kop. Die liet zich zomaar vangen. Of ben ik gewoon een keigoede vangster. Wat een leven heb ik hier, vooral nu ik weet waar de meeste muizen zich schuilhouden. Ik probeer er wel altijd voor te zorgen dat de muis dood is voor ik ze mee naar binnen neem anders pakt mama ze af. Ze zegt altijd 'geen dieren doden waar ik bij ben' en dan zet ze die muis terug buiten. Ik krijg dan wel altijd een lekker stukje vlees in retour. Mijn broer Sigi is veel te traag om muizen te vangen, maar af en toe laat ik hem wel eens met één van mij spelen. Hij is toch zo lief. Mama zegt dat hij, als ik te lang weg blijf, regelmatig bij haar komt en dan 'Martha' roept. Zij dacht eerst dat hij mama zei maar als ze hem nogmaals aanspoorde om mama te zeggen, zweeg hij. Vorige week wou ik net binnen gaan toen ik mama hoorde zeggen: 'kom Sigi, we zullen eens gaan kijken waar Martha zit' en toen zei Sigi spontaan maaw maw en dat klonk inderdaad als Martha. Ja ja, ik ben hier met mijn poep in de boter gevallen.

Marijke typte op 21-03-16 de volgende tekst:

Hartelijk bedankt voor deze website en de nuttige informatie. Gisteren is onze moederpoes verdwenen. We proberen de 3 weken oude kittens, met behulp van de info van deze website, in leven te houden. Een beetje geïmproviseerd want we wonen op een eiland waar 'niks' is. Vandaag proberen met vaster voedsel en even wegen. Ben al blij dat ze de nacht door zijn gekomen. Moederpoes is nu ruim 30 uur buiten beeld :-(

kris typte op 28-02-16 de volgende tekst:

gisteravond werd er voor onze deur, open een drukke baan, een jonge kat aangereden door een auto. de 'dader' is doorgereden, andere auto's waren gestopt. we hebben de kat meegenomen en naar de dierenarts van wacht gereden die een bekkenbreuk heeft vastgesteld. deze breuk zou na een 6-tal weken weer volledig hersteld zijn. helaas konden we het beestje zelf niet houden aangezien we al 2 hondjes hebben. op internet zitten zoeken naar een oplossing en zo op deze site terechtgekomen. een half uurtje nadat ik gebeld had met onze melding werd ik opgebeld dat we de kat naar een opvanggezin in lanaken konden brengen. dit heb ik deze voormiddag gedaan. superlieve mensen met een gouden hart. zelf zijn we heel tevreden over dit initiatief, over de opvanggezinnen met een groot hart voor dieren. wij zijn blij dat het beestje supergoed verzorgd zal worden en achteraf in een tof gastgezin zal geplaatst worden. proficat met jullie werken en dank voor wat jullie allemaal doen.

Wiggum typte op 14-01-16 de volgende tekst:

Die Sabine van zwerfkat is toch echt een Sterre!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg