Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Volgende >>

Paulien typte op 03-12-09 de volgende tekst:

Misschien hoort dit bericht niet thuis in het gastenboek, ik moet het toch even kwijt. Hallo mensen, ik kijk regelmatig op de site van Zwerfkatinnood. Ik zag pas dat er ook een hond stond, nl. Iris van 1 jaar oud. Toen ik het verhaal las over haar mishandeling werd ik helemaal misselijk. Hoe kunnen mensen zo gemeen en wreed zijn tegen zo'n lief onschuldig dier. Gelukkig ontfermt Zwerfkatinnood zich ook over dit soort dieren. Petje af. Ik hoop van harte dat dit lieve dier snel een fijn huis vindt ondanks zijn handicap veroorzaakt door mensen.

Daphne typte op 01-12-09 de volgende tekst:

Hoi Cindy, Lijkt me beter als je even contact opneemt met kattenbemiddeling. Zij kunnen je alles vertellen over de kat en ook hoe je kennis kan maken met de kat. Succes.

Cindy Claes typte op 29-11-09 de volgende tekst:

Hallo! Ik zoek een speelkameraadje voor mijn 4 jarige kat Prutske, een mannetje. En ik heb hier een heel schoon en lief poezeke gezien, en wil nu graag weten of er ook bezoek of openingsuren zijn voor mensen die willen langskomen. Kan zoiets? Hopelijk kunnen jullie me helpen. Vele groetjes!

Margo Marciniw typte op 27-11-09 de volgende tekst:

Wat blij zijn we met onze lieve schat Spycker. Gisteren heb ik hem gehaald bij zijn hele lieve opvangmama. Ik vond het nog zielig om hem daar weg te halen. Hij was nog geen 5 minuten in zijn nieuwe huis en sprong en speelde al vrolijk rond. Hij voelde zich meteen thuis. wat fijn was dat. Ook onze eigen poes Byjoux begint hem langzaam te accepteren, zei moest natuurlijk wel even laten weten wie de baas in huis is. Wat een geweldige stichting zijn jullie, ik zal jullie bij alle katten liefhebbers in onze omgeving aanbevelen. Dank jullie wel voor de goede zorgen voor Spycker(vooral zijn opvangmama) en een dikke kattenknuffel van Spycker.

Lina Geelen typte op 21-11-09 de volgende tekst:

dierenasiel in genk echt cool en zoveel leuke dieren ik hoop dat ze snel een thuis vinden !!!! wij hebben onze hond er ook vandaan woekie hij is nu ondertusse'n 12 jaar!! xxx Lina Geelen

liekske typte op 19-11-09 de volgende tekst:

In Memoriam : 24-05-1996 + 17-11-2009 Mijn allerbeste vriendin ooit, INY MINY MUIS is er niet meer, ik weet nog toen ik je ging halen, 6 weken was je... Miny, het doet heel veel pijn zonder jou verder te moeten leven, jij was mijn lieve meisje. Begin dit jaar zijn we allen in een nieuw huisje gaan wonen; jouw laatste huisje voor altijd - zei ik nog tegen je Ik had gehoopt veel langer met jou samen te zijn, maar je kon niet meer, je sliep steeds meer en wat zat je vaak te staren. Agelopen weekend wou je niet meer eten en als ik je oppakte schreeuwde je, alsof je pijn had. Dinsdag ben ik met je naar de dierenarts gegaan en je stribbelde niet tegen, alsof je wist dat je rust zou krijgen. Ik heb je vastgehouden toen je voor eeuwig ging slapen, dikke tranen van mij vielen op jouw uitgeputte lijfje. Had ik ik je niet eerder je rust moeten gunnen? Diep van binnen wist ik dat je op was...... maar stilletjes hoopte ik op een ouderdomskwaaltje waar wel pilletjes voor zijn. Dertien en een half jaar, veel te jong. Ik heb je mee naar huis genomen om afscheid te nemen, ook voor de andere katten, al was je niet zo dol op de rest. Woensdag heeft mijn moeder een mooie zonnige gele gerbera meegenomen voor jou omdat ze ook zo gek op je was. Ze kwam afscheid van je nemen en daarna heb ik je begraven op een mooi plekje in de tuin, met de gerbera op je graf. Jij was mijn speciaalste poes ooit, en je wou het meest aandacht van allen, die gaf ik je ook. Nu twijfel ik en maak ik mezelf verwijten of ik je niet nog meer aandacht had moeten geven....... Zovele tranen heb ik al laten gaan, maar dat maakt het gemis om jou niet minder erg. Ik hou van jou INY MINY MUIS. Jouw lijden was niet meer katwaardig, dus moest ik een vreselijke beslissing nemen, de enige juiste, want jij bent verlost, maar ik ben zo kapot van verdriet omdat je nooit meer je nageltjes in mijn broek zult zetten, of lekker schreeuwen als het jou zo uitkomt, smullen van de kipfilet, in het zonnetje zitten in de tuin - voor volgende zomer had ik je al een houten bankje op het zonnigste plekje beloofd, voor mijn liefste meisje. Zelfs nu ik achter mijn pc zit had je weer op mijn schoot zitten spinnen - wat een leegte laat je achter. Nooit heeft het verlies van iemand mij zo geraakt. Ik wou dat ik je terug zou kunnen toveren!!! Maar het allergrootste gemis zal zijn: midden in de nacht wakker worden omdat jij onder de deken wil kruipen - dicht tegen me aan - en ik hou je voetjes vast..................... rust zacht Iny Miny Muis - je bent nu in de kattenhemel en daar kun je lekker in het zonnetje liggen jouw herinnering en liefde leeft voor altijd voort ... Liekske

Fam Vankan typte op 18-11-09 de volgende tekst:

Dag lieve poezenvrienden,wij hebben 2 weken geleden ons katertje Oomen geadopteerd van een gastgezin.Oomen had al een zeer goed leven bij zijn gastgezin en heeft het zeker moeilijk gehad om na 4 maanden afscheid te nemen van zijn gezinnetje en van zijn broertje Adzin.En andersom natuurlijk ook.Wij zelf vonden het ook moeilijk om hem weg te halen en vooral omdat zijn broertje ziek was.Maar aan de andere kant dachten we als wij het niet doen dan doen andere het.En ja hoor Oomen is al helemaal gewent aan ons en de kids en natuurlijk niet te vergeten onze eigenwijze beagle.Het zijn nog geen supervrienden maar het begint te komen.Oomen is niet graag alleen maar als we tuis komen doet hij ons natuurlijk lekker verwelkomen.We kunnen niet meer zonder hem.Mijn man was eerst niet zo van een poes of kat,maar nu!Doe maar een gok waar hij slaapt,in bed naast ons.En dan de hele avond lekker spinnen.We kunnen niet meer zonder hem en willen jullie en het gastgezin natuurlijk hartelijk danken voor onze mooie en zeker ondeugende planten uitgraver Oomen. Heel veel succes verder met alle katjes en poezen.En mensen als jullie tijd hebben is een katje echt een gewin in het leven. Heel veel groetjes Wanda Kevin Jill Ryan Kewa en zeker van Oomen

Sandra typte op 27-10-09 de volgende tekst:

Hoi Via deze weg wil ik alvast laten weten hoe blij we met Pip zijn, haar naam is verandert naar Kees maar dat heeft ze gelukkig nog niet door :-) Het is echt een kroelpoes en vanaf de eerste avond helemaal in dr element,ze ging gelijk bij ons liggen en voelde zich gelukkig helemaal thuis. Nu een paar dagen verder is het net of ze hier al jaren is en zo gedraag ze zich ook, echt een heerlijk ding, dus super en bedankt voor onze lieve Kees !!!!

nicolet typte op 18-10-09 de volgende tekst:

Tranen...pijn.. rust zacht lieve Angel, mijn gedachten zijn voor jou.

Kellens typte op 14-10-09 de volgende tekst:

Hallo, Wij hadden verleden jaar een zwerfkat die altijd bij ons in de tuin zat en we wisten niet of ze gesteriliseerd was. Jullie hebben ons aangeraden om toch naar Felix te bellen. Hij bleek dus inderdaad nog niet gesteriliseerd. Na zijn sterilisatie is ze een stuk minder schuw geworden. Toen de eerste sneeuw viel in december is ze naar binnengelopen en vanaf dan wou ze nauwelijks nog naar buiten. Deze kat is al zo gelukkig met een warm plaatsje in de zetel en zijn eetbakjes gevuld. Het is fantastisch dat mensen bij jullie altijd terecht kunnen met vragen. groetjes,

<< Vorige | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg