Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | Volgende >>

Bram Elffers typte op 11-06-09 de volgende tekst:

Sinds gisteravond zijn wij het gelukkige aanstaande adoptiegezin voor Mimi en Lara. We hebben kennis gemaakt met twee gastgezinnen en zijn onder de indruk van de kwaliteit waarmee zwerfkat in nood de opvang verzorgt en het plaatsen van de katjes begeleidt. Nog een paar weekjes en dan is het bij ons thuis weer een vrolijke bedoening met twee actieve en vrolijke belhamels. Dank voor jullie ondersteuning hierin.

Mirjam typte op 04-06-09 de volgende tekst:

Wat zitten er weer vreselijke zielige katjes in de opvang. Ik wil jullie zeggen dat ik heel veel bewondering voor jullie werk heb!

Miriam typte op 30-05-09 de volgende tekst:

Deze week kwam ik in gesprek met een vrijwilliger van de stichting zwerfkat. Nou ik was erg onder de indruk, en heb veel respect over jullie werk wat jullie alleen uit dierenliefde verichten! Aan al mijn vrienden heb ik een mail gestuurd om jullie stichting een donatie te geven. Vind het gewoon fantastisch dat jullie er zijn! Wat kunnen mensen toch BEESTEN zijn, ik hoop met heel mijn hart dat iemand die een dier zo mishandeld een grote straf mag krijgen op welke manier dan ook! Liefs Miriam en haar 5 katten.

nicolet typte op 23-05-09 de volgende tekst:

Het stukje hieronder komt van mij af en de titel was verschrikkelijk... ging even mis, maar dat snapt iedereen wel denk ik.

verschrikkelijk typte op 23-05-09 de volgende tekst:

Mijn maag draait zich om, Rudi uit Peer!! Hoe durft u, hoe kan u...en wat verteld u uw kinderen? En heeft u geslapen? En die opa? Wat is dat voor monster om dit te kunnen? Ik voel zeer diepe minachting richting u en die opa. Verschrikkelijk... lieve lieve droppies van kittentjes, onschuldig, hulpeloos, machteloos. Jullie zijn vermoord en aan jullie lot overgelaten met de dood tot gevolg. Jullie zijn nu daar waar het goed is maar jullie hadden gewoon nog hier moeten zijn, veilig bij de vzw en op moeten groeien tot grote sterke poesjes/katjes.... Mijn hart huilt om jullie. Liefs, Nicolet.

Marieke typte op 23-04-09 de volgende tekst:

Netty, Wat leuk om van jullie hier in het gastenboek een berichtje te lezen over jullie geweldige dondersteen Tika! Zo te horen gaat het super goed met haar en heeft ze het enorm naar haar zin, daar ben ik erg blij om! Ik had me voor Tika geen betere thuis kunnen wensen!! Geniet maar lekker van haar. Groetjes, Marieke (vroegere opvangmams van Tika)

Netty Wackers typte op 22-04-09 de volgende tekst:

Hallo, even een berichtje van de inmiddels 9 maanden oude Tika. Ze doet het geweldig! We zijn super gek op haar. Ze spookt vanalles uit, zeker nu ze buiten mag.En zeg nou zelf welke kat ligt op een wasrek te slapen, Tika wel hoor. 's avonds zit ze in onze voortuin een jaagt alle honden die langs komen de stuipen op hun lijf en de mensen kijken dan: "wat wil dat kleine katje nou". Nee bang is onze Tika niet. Kortom we beleven ontzettend veel plezier aan haar. Voor onze zorgen krijgen we heel veel liefde terug. We willen je nooit meer kwijt Tiekepiek. Netty, Harry, Luc en Marc.

Robin & Aine typte op 14-04-09 de volgende tekst:

Hoi mamma Bien! Alles goed met jou? Met ons wel. Hopelijk ben je ons niet vergeten. Wij zijn Robin en Aine en wij zijn geadopteerd door mamma Vera in Maastricht. Met ons gaat het heeeeeeeeel goed. We zijn hier koning en koningin te rijk. We hebben het heerlijk naar onze zin... We komen om in krabpalen, lekkere vleesjes en brokjes en vooral snoepjes en slapen als een echte prins en prinses uitgebreid op de bank, maar het bed dat bevalt ons het beste (daar slapen we dan ook lekker iedere nacht!). Zelfs ik, Aine, ben niet meer zo bang. vreemde mensen zijn nog wel even eng, maar ik ben moedig genoeg om te gaan kijken wie er is. Aaien vndt ik fijn, maar als ik gekamd kan worden... hey, da's pas echt lekker. Nogmaals, wij hebben het goed naar onze zin Maastricht. Ow ja, ook nog vele groetjes van onze mamma Vera. Hele dikke lieve natte snoezekusjes van Robin en Aine oet Mestreech

Nie typte op 14-04-09 de volgende tekst:

Mijn oprechte dank en steun aan het opvangezin van YOUPI, ook bedankt BUDDYKAT,door jullie gedrevenheid en liefde heeft Youpi een heel fijne thuis gehad.Ik keek regelmatig op de site naar nieuws over Youpi.(ben de meldster) Ik blijf de nieuwtjes volgen wat jullie verwezenlijken is mooi en goed. mvg, Nie

mir typte op 11-04-09 de volgende tekst:

zoals jullie weten is youpi afgelopen nacht gestorven.we zijn er allemaal kapot van ,ondanks dat we wisten dat hij echt in zijn laatste levensfase zat. we zullen hem dan ook heel erg missen ! hierbij wil ik echter de mensen van vzw heel erg bedanken voor alle steun die we tijdens youpi's opvang van hun gekregen hebben.altijd stonden ze klaar voor ons als youpi weer eens ziek was. zelfs vannacht hebben ze ons heel erg gesteund en ondanks het late uur nog naar oplossingen gezocht met en voor ons.dank je wel !!!!! ook een heel grote dank je wel voor brecht wat is dat een fantastische arts ,die met hart en ziel zijn job doet !!!(dat kunnen we helaas niet van alle da zeggen) ondanks mijn verdriet om youpi ,ben ik blij dat ik hem tot het laatst heb kunnen verzorgen het was een kanjer ! gr mir

<< Vorige | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg