Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | Volgende >>

christa typte op 16-02-09 de volgende tekst:

hoi ik las net het berichtje van villeroy ik heb de website van dierenasielheerlen eens bekeken en er zit van 13-02 een zwarte poes gevonden in Hoensbroek .wat vlak in de buurt is van Brunssum

Lieve vrijwilligers! typte op 11-02-09 de volgende tekst:

Ik wil jullie bij deze complimenteren met het fantastische werk dat jullie doen voor deze katten!!! Groetjes Marika

nicolet typte op 08-02-09 de volgende tekst:

Sabine, ik vind het juist helemaal geweldig dat jullie die 10 gaan halen, plus het asiel helpen, de mensen een hart onder de riem steken etc. Liefde houdt immers niet op bij de grens..... Heel veel succes en sterkte voor jou en Marjolein want dit zal veel van jullie vergen maar... er komt veel voor terug! Door de katjes.. Liefs, Nicolet.

Janneke typte op 06-02-09 de volgende tekst:

Ik krijg tranen in m'n ogen van de verhalen. Zo mooi en leuk geschreven. Wat ontzettend mooi werk verrichten jullie om deze lieve wezentjes een beter leven te geven! Ik vind dat de verzorgers ook eens de aandacht mogen krijgen want wat jullie doen is wel zo ontzettend goed! Heel veel succes, en natuurlijk liefde voor de beestjes!

Begaeres Sarah typte op 05-02-09 de volgende tekst:

Ik was gewoon even aan het rondkijken en kwam op deze site terecht en echt ik had kippelvel wat er allemaal gedana word voor katten ik vind het ene wonder. Ik heb zelf 4 poezen en 2 honden en ben vroeger veel poezen kwijtgeraakt door mishandelingen ( wij woonde vroeger blijkbaar in een heel slechte buurt) en als ik nu lees hoe jullie al de dieren helpen geweldig ik zou zelf ook wel willen helpen door dieren op te vangen maar helaas is mij jongste een echte prinses en wilt ze mij moeilijk delen maar ze kan wel me alle poezen spelen. Maar ik ken mesnen die een poes zoeken en ik zal hun nu maar 1 adres geven en dat is deze site!

gerda typte op 16-01-09 de volgende tekst:

berichtje voor Natalie We zijn echt heel blij dat we Olav hebben kunnen redden. Hij had het inderdaad niet buiten overleefd , maar gelukkig is voor hem nu alles goed gekomen . Groetjes gerda

Nathalie typte op 04-01-09 de volgende tekst:

Ik wilde even een reactie aan Gerda geven [bericht 21-12-2008]; Beste Gerda, Ik wilde je even laten weten dat het heel goed gaat met Olavje.Ik heb helaas geen e-mail adres van je,anders stuurde ik je een paar foto's van Olav op,zoals hij er nu uitziet.Het is een ontzettend lief,ondeugend katertje.Dat je hem meegenomen hebt,is zijn redding geweest. Daarbuiten had hij het niet lang meer volgehouden. Ja,hij heeft een ernstige hartafwijking,maar hier heeft hij zelf nu geen enkele hinder van.Ik ben blij dat we hem bij ons hebben en we genieten iedere dag van hem. Bedankt,dat jullie dit lieve katertje een kans hebben gegeven, Groetjes Nathalie

Hilde typte op 04-01-09 de volgende tekst:

5 jaar geleden adopteerden wij Isa. De koningin die al haar hele leven problemen had. Wij schrokken even toen we na een week het volledige verhaal over haar hoorden, maar besloten haar toch bij ons te houden. Ze had al zoveel meegemaakt, was al zoveel keer verstoten en liet ons weten dat ze zich thuis voelde. Het is niet altijd makkelijk geweest met Isa. Borstelen, klitten wegknippen (ze kon nooit terecht bij een professionele verzorger omdat ze een verleden heeft van huidproblemen). Door een hernia die ze op jonge leeftijd opliep(volgens onze dierenarts moet ze ongeveer een jaar geweest zijn en is het een gevolg van mishandeling) kon ze regelmatig een paar dagen haar achterpoten niet gebruiken. Isa was geen makkelijke kat. Ook omwille van de vele verzorging die ze nodig had, was haar relatie met ons niet altijd optimaal. Ik was haar toevlucht maar ook degene die altijd met die vervelende kam daar was, die haar klitten moest knippen, die haar pijn deed.Langs de andere kant was ik ook degene die met haar knuffelde, haar voorzag van eten, die haar liefhad. Isa kon enorm klagend miauwen, moest om de halve dag verse brokjes, anders at ze niet meer. Isa wilde nooit langer dan 5 minuten knuffelen, maar na 5 jaar werden er dat meer. Isa hield van ons, en wij van haar ! Helaas is ze op 2 januari plots overleden. Ons hele gezin treurt om ons 'mauwmachien'. Isa was een probleemgeval maar ook een heel liefhebbende poes. Ik mis haar enorm.

Patricia typte op 29-12-08 de volgende tekst:

Hoi! Ik wil even zeggen dat ik vind dat jullie geweldig werk doen. Heb bepaalde stukjes met tranen in me ogen gelezen! Het is dat ik zelf een kater heb die vanwege zijn ziektes geen stress kan gebruiken, en niet goed met andere katten gaat. Hij komt namelijk uit een cattery waar de katten zwaaaaaar verwaarloosd werden en er een paar nét niet waren overleden. Als ik hem niet had, had ik graag een kat bij jullie vandaan gehaald! Wat een schatjes zeg! Super dat ze bij jullie ook al een gouden mandje hebben, en hoe dan ook nog wat mooie jaartjes krijgen. Succes!! Groetjes uit het noorden van Nederland!

josette typte op 23-12-08 de volgende tekst:

Hallo Ricky Steeghen Ik kan niet goed uit uw mail halen waarom u onze hulp nodig hebt? Mocht u een melding willen doen of advies willen of anderszins dan kunt u op onze site kijken onder die betreffende rubriek en ons mailen of bellen met uw vraag. mvg Josette

<< Vorige | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg