Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Frenky Kater 17 jaar

>

Frenky kwam samen met Zusje retour, na 7 jaar geplaatst te zijn geweest. Door privéomstandigheden bij de eigenaar konden ze daar niet meer blijven.

Hallo allemaal, ik ben Frenky, een lieve goedzak van een kater, als ik je een beetje ken dan mag je zelfs op mijn buikje aaien! Ik ben gek op knuffelen en kroelen, kom graag lekker tegen je aan liggen op de bank om heerlijk geaaid te worden. Samen met mijn zusje Zusje heb ik zeven jaar bij mensen gewoond, alleen die konden ons niet meer houden dus moesten wij weg. Waarom dat snap ik niet, want ik heb zoveel liefde te geven. Misschien hielden die mensen wel niet van knuffelen en kroelen? Het vrouwtje heeft gezegd dat ik het me maar niet aan moet trekken, dat het niet aan ons lag, dat wij niets verkeerds hebben gedaan en dat wij alleen maar lief zijn.

Dag lieve Frenky, dag kroelerd. Je kwam van mensen die jou helemaal niet leuk vonden en niet lief tegen je deden, nu mag je wonen bij mensen die wél blij met je zijn. Ik hoop dat je heel gelukkig wordt.


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg