Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Meadow Kater 9 jaar


Dag kleine zwarte man, daar ging je dan mee in je reismandje. Niets begrijpende ogen die me aanstaarden. Wat gebeurd er nu? Hey mens van mij, waarom blijf je daar staan, zie je niet dat ze me mee in de auto nemen? Ach Meadow jongen, nu snap je het nog niet, maar je gaat een gouden toekomst tegemoet.

5 maart 2016 kwam je voor het eerst in mijn leven. Een spoedmelding, je was de laatste van een groep katten die nog over bleef. In het weekend verdwenen katten, vermoedelijk door kwaad opzet. De tijd drong want de melding kwam tegen het weekend….. Gelukkig liep je diezelfde dag al in de kooi. Onze reis samen begon. Eerst een bang zwart hoopje in de bench, ik mocht je wel aaien, maar niet van harte. Daarna verstopt achter de bank. Je nam je tijd en daar is niets mis mee. Zo’n lief zachtaardig mannetje, je was een aangenaam maatje. Je leerde dat je niets te vrezen had en met de dag ging je vertrouwen groeien. Je bleef wel wat op je hoede en dat zal vermoedelijk ook wel zo blijven.

Meadow lieve jongen, je kon nu werkelijk met alle katten overweg. Ons briesend leeuwke Misty moest niets van de andere katten weten, maar jou zag ze wel zitten. Jij past je aan hé schat. Met de jonkies ging je graag rollebollen. Met de oudjes rustig doezelen voor het raam. Een katje in de stress ging je troosten. Matte was je grote vriend, via hem leerde je dat kroelen toch wel fijn is. Pelle, de kleine bangerd, nam je onder je hoede. Je draaide mee in de routine, kwam op tijd en stond je knuffel vragen. Soms kwam je stoorzender spelen omdat je ook knuffels wilde als een ander katje aandacht kreeg. Maar maakte ook niet uit, we hebben twee handen, eentje voor elk.

Meer dan een jaar was je deel van het gezin, wat heb ik van je mogen genieten. Dikwijls was in ontroerd als ik zag hoe teder je kon omgaan met je vriendjes. Als je naar me toe kwam en ik zei koppie krauw, dan deed je je kopje omlaag en genoot van de kriebels op je kopje. Je fluwelen zacht vachtje was een festijn om in te kroelen. En dan die mooie aparte kleine kijkers, daar kon ik echt niet aan weerstaan. We kregen een intense band, moeilijk om je los te laten kleine schat….

Jij moest en zou een huisje krijgen bij meerdere katjes en bij mensen met geduld. Vrij naar buiten zagen we niet zitten, het gevaar bestond dat je niet terug binnen durfde. Maar je kon wel soms verlangend naar buiten kijken. Je bent nu vertrokken naar een huisje met meerdere vriendjes. Een mama met heel veel geduld en liefde. En de kers op de taart, binnenkort een tuin waar je veilig naar buiten kan. De tuin wordt cat proof afgesloten.

Nu even door de zure appel bijten lieverd. Je krijgt een heerlijk leventje, een vaste thuis met vriendjes en een liefhebbende mama. Een tuin waar je kan zonnen en een frisse neus halen.

Geef je mama het vertrouwen dat ik kreeg, laat je mooie karaktertje zien lieve schat.

Ik kreeg al wat berichtjes. Je bent nog bang, maar gelukkig wil je al wel wat eten. Het is even eng jongen en dan kan het leven alleen maar beter worden.

Ik mis je wel lieve schat, afscheid nemen wordt er met de jaren niet makkelijker op. Misty en Matte lopen je te zoeken. Pelle is van slag. De hele bende is wat te rustig, ze missen je. Je was dan ook een aangename vriend.

Het ga je goed jongen. Het mooie leventje wat je staat te wachten heb je zo verdiend.

Dag lieverd van me, we houden contact via je mama.

Nog een dikke kus van je opvangmama, Marina


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg