Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Staartje Poes 8 jaar


Staartje is retour gekomen.

Hoi allemaal, ik ben Staartje en het is tijd om mijn curriculum vitae te maken.
Staartje is dus mijn naam. Ik vermoed dat ik die naam te danken heb aan mijn speciale staart, die mist namelijk een stuk. Voor de duidelijkheid, ik heb hier geen last van.
Ik ben een mooie meid van 7 jaartjes jong, in de bloei van mijn leven dus.
Ik ben al een keer geadopteerd, maar dat liep helaas verkeerd. Ik had een akkefietje met een andere kat waardoor ik me verstopte... Dáááág bewegingsvrijheid. Ik kwam niet meer onder het bed vandaan.
Ik hoor je denken: maar das toch geen leven ? Exactement ! En zo dachten mijn baasjes daar ook over. Zij besloten mij naar Villa Vagebond te brengen. Dus bij huidige verblijfplaats kan ik invullen: Safari kamer te Villa Vagebond. Ik lig daar, hoe kan het ook anders, verstopt, in een kast. De verzorgers doen uitstekend hun best om het mij hier naar mijn zin te maken. Maar......
Tja...... Uuuhh..... Heel eerlijk.... Ik moet echt helemaal niks weten van al die mensen die zo hun best doen voor mij. Ik blaas, grom en mep erop los als iemand bij mij in de buurt wil komen. Ik ben, zoals dat heel geleerd heet, geagiteerd naar mensen toe. Ik
zal jullie uitleggen wat dat betekend: wanneer men zich in een stressvolle situatie bevindt die zenuwen en opwinding uitlokt, kan dat leiden tot een rusteloze gemoedstoestand.
Met hééééél veel tijd, geduld en rust komt het vast wel helemaal goed met mij. Ik ga hier ook keihard aan werken en mijn best voor doen, dat beloof ik jullie.
Voorlopig ben ik nog niet te adopteren. Als ik er klaar voor ben dan geef ik een seintje. Hou je de site alsjeblieft in de gaten ?
Vergeet mij alsjeblieft niet.
Groetje van Staartje.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg