Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tigo en Teiger Kater 2 jaar


Hi mijn naam is Tigo. Eindelijk is het mijn beurt om me voor te stellen. Nou eindelijk??? Ik weet niet of ik hier helemaal blij mee moet zijn. Ik ben inmiddels heerlijk gewend bij mijn gastgezin. Dan gaat er weer zo veel veranderen en dat vind ik best eng. Ik was samen met mijn tijgerbroertjes en een heleboel andere katjes woonachtig in een kattengroep. Omdat het in onze leefomgeving niet meer veilig was, heeft Zwerfkat in Nood besloten om ons in te vangen. Of ik dat leuk vond??? Nee helemaal niet. Ik was ontzettend bang en klom letterlijk tegen de muren aan. Mijn opvangmama heb ik flink in de vingers gebeten. Ik wist niet beter. Na een paar weekjes (tja soms duurt dat gewoon even) had ik eindelijk in de gaten dat ik het nog niet zo slecht getroffen had. Een mooie klimpaal, warme mandjes op vaste tijden een lekker hapje. Ik geniet enorm van mijn huidige huisje. Ik moet je er wel eerlijk bij zeggen dat ik geen knuffelkat ben. Ik ben (nog) geen schootligger.  Ik ben een mensenkijker. Ik volg mijn opvangmama overal. Heel voorzichtig heb ik mij opengesteld voor aaitjes. Eerst alleen als ik lekkertje kreeg, maar inmiddels ben ik ook zo wel in voor een aaitje. Tevens vind ik het heerlijk om me op te vleien tegen alle andere katten in huis.

Mijn opvangmama zegt dat ik een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt en dat ik nog altijd sprongetjes maak.  ‘Wathever that means’. Ik ben op zoek naar een adoptiegezin met veel geduld. Iemand die me de ruimte geeft, zodat ik op mijn eigen tempo kan wennen en me verder kan ontplooien. Iemand die net zoals ik niet zo’n heel groot knuffelgehalte heeft. Als je me samen met mijn broertje Teiger  wilt adopteren zou dat perfect zijn. Maar dat is geen harde eis. Het is wel belangrijk dat ik een ander dierenvriendje in de buurt heb. Mijn opvangmama vindt mij heel sociaal en gemakkelijk in onderhoud. Ik ben klein van stuk. Mijn kleinere broertje Teiger heeft me qua grootte al ingehaald. Durf jij het met mij aan? Dan mag je bellen met kattenbemiddeling. Er wordt dan een kennisafspraak gepland. Ik zal mijn mooiste tijgerpak voor je aantrekken.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg