Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Teiger en Tigo Kater 2 jaar


Ook ik mag me aan jullie gaan voorstellen. Sinds een paar maanden woon ik bij mijn opvanggezin. Ik was samen met mijn tijgerbroertjes en een heleboel andere katjes woonachtig in een kattengroep. Omdat het in onze leefomgeving niet meer veilig was, heeft Zwerfkat in Nood besloten om ons in te vangen. In het begin was ik enorm bang en trilde ik letterlijk als een rietje. Inmiddels weet ik dat die angst niet nodig is en loop ik op mijn dooie gemak door de woonkamer. Alsof ik er altijd gewoond heb. Soms mogen ze me een aaitje over mijn bolletje geven en dan geniet ik zichtbaar. Ik ben echter nog geen knuffelkont en dus (nog) geen schootligger. Ik zal je vensterbank sieren als mooie statige kater met een verleidelijke blik.

De laatste weken heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar ik ben er nog niet helemaal. Vandaar dat ik op zoek ben naar een opvanggezin met veel geduld. Iemand die me de ruimte geeft, zodat ik op mijn eigen tempo kan wennen en me verder kan ontwikkelen.  Ik ben heel hecht met mijn tijgerbroertje. We steunen elkaar door dik en dun. Als je me samen met een van mijn broertje Tigo wilt adopteren zou dat perfect zijn. Maar dat is geen harde eis. Het is wel belangrijk dat ik een ander dierenvriendje in de buurt heb. Mijn opvangmama vindt dat ik een zacht maar vooral heel rustig karakter heb, geen drukke puber. Ik ben heel sociaal en gemakkelijk in onderhoud. Durf jij het met mij aan? Dan mag je bellen met kattenbemiddeling. Er wordt dan een kennisafspraak gepland. Voor jou leg ik mijn tijgervachtje extra in de plooi.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg