Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ian Kater 2 jaar


Hallo,

Ik ben Ian, de grote broer van Lola & Liza. Ik ben rustig en zorgzaam. Als mijn zusjes wat bang zijn dan ga ik hen plagen. Spelen zusje, spelen! En dan vergeten ze hun zorgen. En als Anaïs zich moe voelt, dan ga ik haar zoentjes geven. Komt goed joh, want jij bent de beste!

Ik ben ook heel erg dapper, ik durf mammie kopjes geven als het etenstijd is, en in de ochtend vroeg spring ik pardoes bij op het bed en ga ik neusjes uitdelen: aaaaaiiiiennn mammmieee roep ik dan. Maar dat moet ze doorheen de dag niet proberen hoor! Als ik wil spelen dan ben ik veel te druk, geen tijd geen tijd geen tijd! En als ik wil slapen, ja dan ben ik moe hé, iiiieeee handen! Zeg ik dan en dan roeffel ik weg naar een plekje waar ik veilig kan slapen. Mammie zegt dat dat een restantje is van mijn leven als zwerfkat, en dat ik dat wel mag, me wegstoppen om te slapen. Ik ben blij dat ze me begrijpt, dat maakt het leven makkelijk weet je.

Begrijp jij mij ook? Of mijn mammie kan het je wel leren hoor! Maar dan moet je wel rustig zijn, en geduldig, want alles wat ik durf bij mammie, durf ik nog niet patsboem bij iedereen hé. Ik moet je kennen, vertrouwen, weten dat je me niet pijn zal doen in mijn slaap, niet mijn eten zal stelen en niet mijn speelgoed zal stukmaken. Als we dat besproken hebben dan kom ik lekker bij je snoezelen in het ochtendbed, goed?!

Kom je me maar eens bezoeken! Maar breng je wel zeker je geduld en rust mee? Ik zal dan zeker mijn beste dapperheid bovenhalen als je er bent!

Oja: als jij wel 2 van die gekke witten lieve (een beetje schrikkerige, maar héy wij doen ons best!) vriendjes in huis wil: Liza is ook wel klaar voor een bezoekje, maar enkel als dat samen met mij kan. Ze komt samen bij het ochtendbed kopjes uitdelen en aaitjes vragen, maar alleen als ik dat doe, ze is een kopieermachine! Alles wat ik doe moet zij ook doen. Zusjes! *zucht!

Dikke neus!
Ian.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg