Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jelena Poes 4 jaar

>

Hallo?

Mijn naam is Leentje, en ik ben de mooiste van de hele klas! Mammie zegt dat ik precies op een pauw lijk, als ik fier door de kamer paradeer: mijn neusje in de lucht en mijn pluimenstaart mooi en fier rechtop! Zo hoort dat toch, voor een dame?!

Maar als er dan een geluidje is dat ik niet ken of iemand beweegt plots, dan ren ik roets onder de grote zetel. Als ik me een beetje veiliger voel, dan steek ik mijn nieuwsgierige neusje onder de zetel uit om te piepen of de kust veilig is, en dan, als alles stil en rustig blijft, dan zoek ik het beste plekje in huis uit om een schoonheidsslaapje te doen.

Ik hou wel van mensen hoor, maar alleen van lieve en rustige mensen die mijn handboekje gelezen hebben. Als ik aaitjes wil dan zeg ik dat wel, dan zeg ik: aai aai aai aai aai! En dan kom ik met mijn poepie dichterbij. Je moet namelijk eerst tonen dat je weet hoe je een pluimenstaart moet aaien, voor je de rest van mijn lijfje mag aanraken. Als we dat onder de knie hebben, dan worden we vast heel gelukkig samen. Ik wil best vaak aaitjes en ik lig graag in je buurt, maar ik durf niet zomaar iedereen pardoes vertrouwen hoor. Als je zo’n mooie pauwendame als ik in je huisje wil dan zal ik je geduld op de proef stellen, dat moet je verdienen zegt mijn mammie.

Zie jij dat zitten? Om geduldig mijn handleiding te leren, met vallen en opstaan? Dan mag je naar mijn mammie bellen en dan mag je zeker en vast op bezoek komen!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg