Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Alex Kater 8 jaar

>

Hallo ik ben Alex.
Mijn vriendjes en ik kwamen een paar dagen na de aankondiging van de aannamestop binnen. Wat hadden wij geluk dat de lieve mensen van dit fijne, gezellige hotel besloten dat ze toch nog een plekje hadden voor ons. Ondanks onze medische noden, mochten we direct binnen komen. En maar goed ook want ik zàg er niet uit...  Kim, Art en ik waren zwervers maar kregen gelukkig eten van een lief, oud vrouwtje. Jammer genoeg was er geen mogelijkheid voor medische zorgen maar dit hadden wij echt nodig.
Ik, bijvoorbeeld, mijn buikje is één groot probleem. Overal korstjes, overal etter, ontsteking hier, bultjes daar. Lekker vies en ik had dringend hulp nodig. Maar wat ben ik blij dat ik nu deze hulp krijg. Ik krijg dagelijks mijn portie medicatie binnen, krijg lekkere hapjes en twee keer per dag wordt mijn buikje ingewreven met een zalfje. Ik moet ook in bad! Maar hier kan ik zo van genieten! Ondertussen een aantal maanden later ben ik tip top in orde! Mijn buikje ziet er mooi uit, en ik ben klaar voor mijn koffertje te pakken. Ik heb enkel nog wat zonnencréme nodig op mijn oortjes als ik het zonnetje opzoek.
Ik wacht vol ongeduld op een telefoontje of mailtje van jullie!

Dikke knuf, Alex.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg