Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ricky Kater 1 jaar


Hoi hoi,
Ricky hier. Ik mag mij komen voorstellen.
Tja.. Het is me allemaal wat. Ik liep wat rond te zwerven in Heusden. Een oudere man was zo lief om een groep verwilderde katten te voorzien van eten. Daar liep ik ook tussen. Gewond nog wel. Ik had diverse wondjes in mijn prachtige zwarte vacht. Het straatleven is hard, dat kan ik je verzekeren.
Gelukkig werd ik naar Villa Vagebond gebracht. Mijn redding !
Ja goed oké, in het begin vond ik het allemaal maar niks. Ik was me toch een partijtje onder de indruk van alles. Tja... Niet gewend hè zoveel liefdevolle aandacht. Dus ik besloot om me maar onder de kussens te verstoppen zodat ik onopgemerkt zou blijven. Althans dat dacht ik, want de verzorgers wisten mij overal uit te halen. En als ze me dan wilde aaien, nou dan blies ik erop los, zo hard ik kon, ik dacht dat dat wel indruk zou maken. Maar wat denk je ?? Ze lachten eens en aaide mij gewoon !!! Is me dat wat. Maar hey... Dat aaien is toch wel fijn eerlijk gezegd. Maar ik moet er toch nog steeds aan wennen. Ik heb tijd nodig en gelukkig krijg ik hier alle tijd die ik nodig heb.
Het liefste lig ik in de buitenren in het zonnetje. De zonnestralen die mijn mooie zwarte outfit verwarmen en dan lig ik lekker te mijmeren over een eigen warme, veilige plek bij lieve mensen thuis die mij de tijd geven om te kunnen wennen. Mensen die mij nemen zoals ik ben, een timide, mooie zwarte kater van 1 lente jong, met prachtige ogen, die mij de tijd geven om uit mijn schulp te komen.
Mijmer ik over jou ? Aarzel dan niet om een afspraak met mij te maken.
Oke.... Ik blaas misschien even, maar ik zal je heus niet bijten want daar ben ik veel te lief voor.
Hopelijk tot snel.
Groetjes van Ricky.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg