Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Abel Poes 1 jaar


Saartje kreeg haar kittens op een veranda tussen wat tuinstoelen. Nu zijn ze lekker bij ons gastgezin.
 


	Hallo lieve mensen, ik ben Abel.
Anders dan mijn naam doet vermoeden, ben ik een meisje. Een vrolijk meisje, welteverstaan. Als kitten van 1 dag oud, kwam ik met mijn mama hier in de opvang terecht, maar het buitenleven was helemaal niet goed voor ons. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een ontdeugend meisje van een half jaartje jong, vol streken en energie. Ik zoek dan ook geen gezapig leventje, waar ik schootje moet zitten en zo, want daar heb ik echt geen zin in. Ik wil spelen, crossen door het huis, en misschien als ik heel moe ben, kom ik bij je liggen. Misschien zei ik, he! 
Ik ben wat klein van stuk, maar daar laat ik me niet door stoppen. Ik prietpraat de hele dag aan een stuk door tegen de andere katjes en tegen mijn opvangmama, dat vind ik reuze gezellig. Mijn opvangmama noemt mij altijd apie, geen idee waarom ze dat doet, maar als ik reageer krijg ik lekkere hapjes, dus dat neem ik maar voor lief. Had ik al verteld dat ik een onstilbare trek in eten heb? 2of 3 bordjes, ik krijg het niet geregeld. Blijf uit mijn buurt, want ik heb altijd honger. Ik wil graag een huis met een of meer speelse kattenvriendjes, niet van die ouwe sokken, maar ook graag wat bruisende persoonlijkheden. Ik wil alles met ze delen, behalve mijn eten, maar dat had ik al gezegd.
Nou, wat denk je ervan? Heb je nog een plekje vrij voor een kleine stuiterbal, dan wil ik je graag eens ontmoeten,
Priet, priet van Abel

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg