Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sjarel valt onder onze aids positieve katten. Sjarel heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Sjarel op afstand adopteren.

Sjarel Kater 5 jaar

>

Deze kat namen we over van een asiel omdat hij aids-positief is.

Hey, t'zint'ekik

Heuj! Ik ben het, den Sjarel. Ik mag nog geen eigen Facebook account van de verzorgers hier, anders maak ik teveel afspraakjes en lopen ze straks hier de deur plat en wil iedereen mee-eten en zo.
Volgens mij is het JUIST de bedoeling dat ze de deur voor me plat lopen, ik moet toch aan een eigen huis geraken!
Maar laat ik me even kort deftig voorstellen. Ik ben Sjarel en kom van heel ver.  De stad Brugge! Jawel.. A de katte van us es dansn de muzn.
Ik werd aids-positief getest en daar was ik niet blij mee. Normaal worden ze hiero ingeslapen, maar daar is sinds kort verandering in gekomen!
Of ik nou trouwens in Limburg woon, West- Vlaanderen, maak niks uit, ik pas me overal aan. Makkelijke jongen. Toen ik hier pas kwam, lag ik al te draaien, te kroelen en de Sjaaarel uit te hangen.  "Wat istie leuk zeg!" hoorde ik menigmaal in de wandelgangen. Niks mis met mijn oortjes, sterker nog.. helemaal niks mis!
Ik glim, ben sportief gekleed, hartelijk in de omgang, joviaal, jij liggen ik erbij, rennen achter veertjes en nog van dat spul. Easy Sjarel.
Nu nog op zoek naar een geschikte woning, maar tot die tijd mag ik hier pro deo logeren. Wie o wie wil mij een bezoekje brengen?
Hopelijk tot gauw lieve mensen, ik ga nu 't zwien de bjetn injoagen
Sjarel x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg