Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mo�ra Poes 3 jaar

>

Black beauty zoekt haar prins op het witte paard met lakeien.

Ja je hoort het goed IK black beauty mag op zoek maar een forever home. Er zitten echter wat haken en ogen aan. Ik kom van buiten en was helemaal geen mensen gewend. Wat was ik boos toen ik in een vangkooi liep. Ik heb maanden nodig gehad om een beetje te acclimatiseren zoals dat heet. Blazen kon ik als de beste. Gelukkig had ik mijn 4 tijgerkittens bij me. Langzaam aan is me dat binnenleven gaan bevallen. Zo goed dat ik niet meer zonder wil of kan. Daarvoor laat ik me van mijn beste kant zien en durf al een beetje bij de mensen in de buurt te zitten. Ik duik ook niet meer constant weg. Er is wel nog werk aan de winkel. Ik laat me namelijk niet strelen. Daarvoor ben ik echt nog te bang en te wantrouwend. Maar wie weet met de juiste lakeien gaat dat in de toekomst wel nog lukken. Vooralsnog sier ik je bank met mijn mooie zwarte verschijning en kun je samen met mij lasergamen.

By the way ik breng geen ongeluk. Heb namelijk een wit vlekje in mijn nek. 😂

Mocht jij die lakei zijn die super goed beseft wat het betekent om een schuwe poes in huis te hebben en durf jij toch deze stap te zetten, dan mag je kattenbemiddeling bellen.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg