Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Civet Poes 1 jaar

>

Deze halfwasjes werden gedumpt.
 

Retteketet hier is Civet!
Komt even binnen hè? Ja, maar da's maar een beetje voor de show, want ik ben eigenlijk best verlegen. Hou niet zo van drukte en gefuif. Het straatleven was al spannend genoeg. Het mag voor mij wel lekker rustig zijn. Geen andere katjes om me heen, maar fijn een huisje voor mijzelf. Ik vermaak me best wel in m'n eentje. Of misschien één vriendje dan. Als die heel lief voor me is en niet de baas wil spelen. En dan fijn achter een balletje aanrennen, of gewoon... achter niks. Ik wil niet écht alleen zijn hoor! Ik zoek wel een baasje of bazinnetje dat lekker veel met me knuffelt en speelt! Door m'n dikke vachtje kroelen. Mmmmm. :) Mensen zijn wel leuk hoor, maar ik moet je wel vertrouwen! Als ik stop zeg is het stop. Simpel. Dan duw ik je hand wel zachtjes weg. Even goeie vriendjes. En dan kom ik 's avonds ook gezellig bij je liggen op de bank. Lekker knorren. Knus hè? 
Heb jij een huisje waar ik lekker veel aandacht krijg, weet jij al wat katjes zoals ik nodig hebben en vind je knuffelen fijn? Dan wil ik wel eens even aan je snuffelen en zien of het klikt!
 
Groetjes, Civet

Meisje van 11 maanden


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg