Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bo Poes 1 jaar

>

Deze halfwasjes werden gedumpt.

 

Hooooiiii!!! Bo hier! Wat is alles leuk! Ik sta ´s ochtends op en dan geef ik mijn opvangmama een kusje om haar wakker te maken en dan gaan we knuffelen! Dat is zoooo leuk! En dan krijg ik eten en dat vind ik écht leuk! En dan kan ik er de heeele dag weer tegenaan. Achter een balletje aanrennen, dát vind ik leuk! Of rare beestjes vangen, het liefst als ze vliegen! Dat is het allerleukst! En dan weer knuffelen, en spelen en de heeeele dag kletsen, allemaal echt heel leuk! Pfff even uitrusten bij mijn opvangmama. Lekker kroelen. Behalve als mijn zus Civet voorbij loopt, want die moet ik natuurlijk wel even laten weten dat ík de baas ben. Dan sla ik haar op de kop, leuk hè? Vindt zij niet. Jammer. Ik wil best ook met haar spelen!

Een paar maanden geleden was het niet zo leuk, want toen moesten mijn zusje en ik op straat wonen. Maar we waren nog maar piepjong! Vijf maandjes of zo. Gelukkig kregen we wel wat eten van een lieve mevrouw, maar we hadden nóg meer honger. En heel veel jeuk. Maar plotseling werden we meegenomen naar een fijn huis en hadden we eten genoeg. En al snel geen jeuk meer. Ik ben blij joh! Ik ben er de hele dag vrolijk van en ben de narigheid al lang allemaal vergeten! Wie wil er met mij spelen? Leuk!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg