Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lucas Kater 1 jaar


Deze kittens namen we over van onze collega's van het zwerfkattenproject Balen. Zij hadden de kittens met hoge spoed weggehaald omdat er iemand met een stok op aan het slaan was.


Halllloooooo! Hallo? Hallo hallo hallohoo!

IK ben Lucas!

Toen ik bij mijn mammie terechtkwam was ik ienie-mienie-mager, vol beestjes en goed ziek. Toen was ik een heel klein stil mannetje. Maar mijn mammie heeft zich laten foppen. Stil? Ikke? Naaaahhh!
Nu ben ik hartstikke genezen en weet mammie wel beter. Ik ren van links naar rechts, en weer terug, in súpertempo! Ik vang staartjes, teentjes, gekke vlekjes op de vloer, noem maar op! Ik ben Lucas, en ik ben er nog! En dat zal mammie geweten hebben.

Maar naast hyperactief ben ik ook suuuuuperlief zegt mammie. Als ze binnenkomt dan begin ik al met spinnen, en dan ga ik neusjes wassen en kopjes geven en moet ze me ooooveral aaien, samen in de grote zetel.

Nu ik flink en genezen ben mag ik op zoek naar een huisje voor altijd. Ik wil graag een vriendje, want ik moet mijn energie kwijt kunnen. Ik wil ook graag handjes die goed kunnen aaien, en oortjes waar ik tegenaan kan tateren. Ohja, ook graag veel lekker eten in een bordje voor mij alleen, ik was ooit ienie-mienie-mager, dus bordjes delen kan ik nog niet zo goed. Is dat plekje bij jou? Kom je dan een keertje spelen?

Kusje! Van mij!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg