Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lenny Kater 1 jaar


Deze kittens namen we over van onze collega's van het zwerfkattenproject Balen. Zij hadden de kittens met hoge spoed weggehaald omdat er iemand met een stok op aan het slaan was.


Hallo?

Ik zal me flink voorstellen, maar doe je dan wel rustig en voorzichtig en geduldig?

Mijn naam is Lennie, en mijn mammie zegt dat ik een hele mooie flinke en dappere vent ben. Toen ik pas bij haar kwam wonen was ik superduperbang. Buiten werd ik weggejaagd, en moest ik maar zien te overleven van het eten dat ik vond, dus ik vond aan mensen helemaal niks aan. Pchhhttt! Ga weg! Riep ik tegen mammie. En om mijn woorden kracht bij te zetten mepte ik met mijn pootje op de grond. POEF! Maar dat maakte op mammie geen indruk hoor, die deed gewoon wat moest. Dus boos of niet, ik moest in bad, en ik moest medicijntjes, en ik moest haartjes laten kammen,… En ergens middenin dat haartjes kammen vergat ik bang te zijn.

Dag na dag zette ik kleine stapjes in de goeie richting. Voorzichtig eens snuffelen aan mammie zonder te blazen, luisteren naar haar ellenlange verhalen en langzaam maar zeker zelf ook iets vertellen. Ik heb van mammie alle tijd van de wereld gekregen, en nu zijn we grote vrienden. Als ik haar hoor thuiskomen ga ik klaarstaan op de zetel en dan zeg ik “priet! Hier zitten! Aaien!”. Dan kruip ik lekker dicht tegen haar aan, en dan hebben we samen een rustig avondje.

Ik mag nu op zoek naar een definitieve thuis. En ik wil graag mensen zoals mammie, die me rustig verhaaltjes vertellen en sussen met hun stem, maar zich niet opdringen. Geloof mammie maar, als je me tijd geeft dan word ik je beste vriend, maar ga je achter me jagen dan word ik zo bang dat ik je pijn zou doen ook al wil ik helemaal niemand pijn doen.

Heb jij een groot hart, veel geduld, en een kammetje voor mijn lange haren? Kom je dan eens op kousenvoejes op bezoek? Mijn mammie zal me uitgebreid bestoeffen, en dan kan jij haar overtuigen van jouw geduld, goed? Want eerlijk is eerlijk, ik wil een eigen familie waar ik nooit meer weg hoef te gaan.

Zoentje, van Lennie


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg