Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bono Kater 11 maanden


It was "a beautiful day" Inline afbeelding 1
 

Fantastisch nieuws voor onze 2 sterren Bono en Bowie want ja hoor ze mochten zoals we gehoopt hadden gezellig samen hun tour verder zetten.
We waren bang dat het niet zou lukken om ze samen te plaatsen maar kijk nu...Een super leuk kerstkado voor onze 2 mooierds, een "echte thuis" een nieuwe krabpaal, nieuwe speeltjes, lekker eten en daar bovenop alle tijd van de wereld om aan hun nieuwe mensjes en huisje te wennen.
En dat wennen gaat sneller dan we dachten.  Even verstoppertje spelen in de kast, maar toen het baasje de kast leegmaakte en er voor hen met een warm dekentje en knus slaapplekje voor maakte...vonden onze boys de zetel in de woonkamer opeens veel fijner :-) Onze mannen hebben echt sterallures :-)
Ze eten goed en laten de snoepjes die hen worden aangereikt goed smaken. Er zijn hier maw weer 2 zwervertjes met hun gat in de boter gevallen !
 
Heel veel liefs lieve broertjes, we hebben jullie al gemist maar we weten dat jullie okay zijn dus geniet nu maar van jullie eerste kerst samen in jullie warme nieuwe stekje !
XX je opvangmama's

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg