Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pickles Poes 10 maanden


Er was eens...prinses Pickles ❤
Als klein dropje werd ze gevonden in een heel groot bos tijdens een vleermuizenwandeling...Brr eng hoor.
Heel klein en heel alleen zat zij daar te krijsen.  Gelukkig liep er tijdens die wandeling een goede fee rond in het bos die snel ,voor dat de heksen die daar ronddwaalden het doorhadden, dit kleine witte pluizenbolletje meenam en snel naar een oplossing zocht om dit kleintje te voeden want wat had zij een honger.  Ze vond een plekje voor haar in kasteel "opvang" waar Pickles met warmte en liefde omringd werd en waar heel veel lekkere papflesjes op het menu stonden.
Dankzij de hulp van die goede fee kreeg Pickles de kans op te groeien tot een mooi, lief en speels prinsesje tussen andere prinsjes en prinsesjes in plaats van als klein bang weesje rond te dolen in het grote enge bos waar haar hoogstwaarschijnlijk geen fijne toekomst te beurt zou vallen.
En weet je ...sprookjes bestaan echt hoor 😀 Kijk maar naar onze kleine prinses, vandaag is ze vertrokken naar haar sprookjeskasteel, waar ze nog heel lang en heel gelukkig zal leven ❤
Geniet er van kleine prinses, we zullen je nooit vergeten en altijd met een lach op ons gezicht aan je terugdenken.  We gaan je lieve snuit en gekke bokkensprongen ook weer heel erg missen.
Hele dikke knuffel van je opvangmama's XX

The end.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg