Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pip Kater 11 maanden


Hoi lieve mensen,

 

Ik ben Pip, een vier maanden oude ondeugende kater die een liefdevol baasje zoekt. Mijn opvangmama dacht dat ik een poesje was, vandaar mijn vrouwelijke naam. Ik ben echter een ondeugende kater die het liefst de hele dag speelt en chilt. Chillen kan ik als de beste. Als mijn opvangmama binnenkomt, dan lig ik al klaar om koekjes te krijgen. Aaitjes vind ik nog eng, daar moet ik nog aan wennen. Ik sla dan nog wel eens met mijn pootje op je hand. Ik ben ontzettend nieuwsgierig. Bij mijn opvangmama mag ik niet op alle plekken komen, maar ik blijft het toch proberen. Ik speel graag met mijn broertje Sam, we spelen dan altijd wie de sterkste is. Ik ben natuurlijk altijd de winnaar, maar ik laat mijn broertje ook af en toe winnen. Kun jij mij de liefde en aandacht geven die ik nodig heb? Reageer dan snel.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg