Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sam Kater 11 maanden


Hee allemaal,

 

Ik ben Sam, een vier maanden oude stoere huistijger die een eigen koninkrijk zoekt. Ik ben nog een beetje bang voor die grote mensen. Als ze te dichtbij komen blaas ik nog wel eens en probeer ik me te verstoppen. Dat is eigenlijk helemaal niet zo stoer, maar ja, die mensen zijn ook zooo groot. Met koekjes kun je me wel paaien, die eet ik ook gewoon uit je hand. Wanneer er eten in het spel is kan ik nog wel eens grommen naar mijn broertje en zusje. Mijn bakje met voer is namelijk van mij en van niemand anders, delen vind ik soms niet zo makkelijk. Als ik me op mijn gemak voel ga ik lekker spinnend naast je liggen. Zoek je nog een huistijger voor jouw koninkrijk? Dan kom ik graag bij je wonen. Met tijd en veel aandacht van jou zal ik jouw koninkrijk regeren als een koning. Wil je me niet alleen adopteren, kijk dan ook even bij mijn zusje Puk en mijn broertje Pip.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg