Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Emy Poes 11 maanden


Ik ben een diva en kom er gewoon voor uit!

Hallo! Ik ben Emy en ik ben me er eentje. Heb jij ook pluimoren? Ik vind dat cool. Ik heb dat ook, die moet je echt koesteren. Elke morgen was ik mijn pluimpjes zorgvuldig, zodat ik weer voor de dag kan komen. En mijn staart is ook heel mooi, zou ik de vloer mee kunnen borstelen, maar daar begin ik niet aan! Emy moet mooi blijven!
Ik heb zo mijn eigen huisregeltjes ontworpen, en na familieberaad werden mijn regels geaccepteerd. Als ik in the mood ben ga ik helemaal los en mag je lekker met me knuffelen. Niet oppakken, dat vind ik stom. Hou jij toch ook niet van, dat ze je optillen en gewoon maar wat met je gaan lopen. Heb ik toch nog nooit gezien.
Ik ben een spelletjes meisje. Gek op spelletjes! Muisjes aan een hengel zijn favoriet. Als je die een beetje hoog houdt, zie je mijn mooiste sprongen. Ik kan al bijna een hele draai maken, vind ik knap. Ze vinden me hier wel een schattig ding, ik ga ook altijd mee slapen. Ik hoop dat je redelijk vroeg naar bed gaat, dan heb ik lekker veel tijd om je voetjes te verwarmen. 
Maar weet je, ik wil eerst een gesprekje met je, ik deel niet zomaar met wildvreemden de slaapkamer, ik ben gekke Emy niet!
Soortgenootjes mogen mijn muishengeltje gerust lenen, alhoewel samen spelen vele malen leuker is. Nou, kom je dan even langs dan? Doeiii, kusje Emy

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg