Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zino Kater 10 maanden

>

Zino..... 
 
Toen jij bij ons binnen kwam vond je het allemaal maar eng. Vreemde geluiden, onbekende geuren, nieuwe mensen. Je gaf heel goed aan dat je moest wennen. - laat me maar, ik geef wel aan wanneer ik zover ben-  
 
Na een aantal dagen  ging bij jou de knop om. Maar dan ook helemaal om. Je kwam ontdekken, kennis maken en een heuse kusjes prins werd geboren. 
 
Zodra er onbekende mensen binnen kwamen was je weg. Vanuit  een verstop plekje de boel observeren. Zo ook bij jouw kijkbezoek. Een heel lief meisje was verliefd geworden op jouw mooie foto en op jouw verhaal. In een flits liet je zien. Maar dat was goed, en ze waren helemaal betoverd. 
 
Een dag later heb ik jou naar jouw gouden mandje mogen brengen. Heel relax ging het er aan toe. Je liet je zelfs al aaien. 
 
Komt goed! We gaan goed voor hem zorgen waren de lieve woorden van jouw nieuwe mensen.
 
 Nog geen 24 uur later kwamen de eerste mooie kiekjes binnen. En 2 dagen later lag je al helemaal Zenn bij lieve Emma, samen in de zetel. 
 
Lieve mooie Zino. Wat hebben wij van jou genoten en zijn heel blij met deze bijzondere mooie adoptie. Een forever home met een gouden randje. 
 
Veel liefs!
Jouw opvangmama.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg