Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zyra Poes 9 maanden


Dit kitten zat moederziel alleen op een terras. Na uren wachten nog steeds geen mama. De meldster nam het mee naar huis om het aan te leggen bij haar moederpoes, maar haar kittens waren zo groot dat ze het kleintje steeds wegduwden. Daarom is Ziggs nu bij onze opvangmama.
 

Hi, Ik ben Zyra een zwart/bruin poesje en ik werd toen ik amper 10 dagen oud was, gevonden op een terras…. Hoe en wat, ik weet het ook niet meer hoe ik daar terecht bent gekomen. Een hele lieve mevrouw heeft mij gevonden en met Zwerfkat gebeld. Ik kreeg een hele lekkere warme couveuse voor mij alleen. Ieder 2/3 uur een lekkere flesje melk en als toetje wel 100 knuffels en kusjes van mijn opvang mama. Maar ik zal je ook iets heel leuks vertellen: ik heb ze bijna allemaal voor de gek gehouden. Ik ben een meisje maar iedereen dacht dat ik een jongen was…. En zo kreeg ik eerst de naam Ziggs en nu heet ik Zyra. Ik ben verzot op slapen en knuffelen, maar als ik goed wakker ben dan is alles wat los of vastzit zoooooo interessant voor mij. Tja ontdekken is gewoon mijn passie.

Ik heb ook een stiefbroertje ( Teemo) ook hij is alleen zonder mama gevonden, en nu is hij mijn BFF. Ik zou het super leuk vinden als we bij elkaar mogen blijven, want waar hij is ben ik en andersom. Zijn we elkaar ff kwijt dan begint Teemo gelijk op mij te roepen.

Vind je het leuk om kennis te maken? Bel  of mail met de dames van kattenbemiddeling

 

Groetjes, Zyra


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg