Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lola Poes 1 jaar


LOLA

Melding uit Bree, Lola kwam binnen met een oogletsel aan haar rechter oogje, het oogje kon niet meer gered worden. Lola mag nu helemaal herstellen en bekomen in de Villa.  Meer info volgt nog.

 

Welkom Lola!

De meldster van Lotje was op het bedrijventerrein, waar ze werkt, zwerfkatten aan het invangen om te laten steriliseren/castreren. Ook Lotje werd gesteriliseerd. Ze wilden haar vrijdag terug vrijlaten maar omdat ze toch anders reageerde dan de andere katten heeft de meldster ons gecontacteerd. De anderen waren echt wild en vielen fel aan. Lotje daarentegen is veel rustiger en ook een stuk jonger. Ze is door de dierenarts geschat op een half jaar. Ze kreeg het niet over haar hart Lotje terug los te laten op het bedrijventerrein. Ze denkt, omdat ze zo anders en rustig reageerde, dat Lotje daar gedumpt is.

De wilde zwervers zitten nog zo slecht niet. Ze krijgen eten en slapen binnen in de hallen op isolatiemateriaal. 

Mooie Lotje heeft duidelijk al heel wat meegemaakt. Ze is nog erg van slag en onder de indruk van alles wat er met haar gebeurd is afgelopen dagen. Kom maar eerst goed tot rust mooi meisje, daarna zien we verder <3

 

Ik heet Lola, ben 1 jaar oud en ik kom van dezelfde melding uit Bree als Zivo, Ayla en Basje, waar we zijn achtergelaten. De melders dreigden ermee ons te vergiftigen of te verplaatsen, als we niet verhuisden. Mijn oogje was gekwetst, jammer genoeg niet meer te redden en intussen verwijderd. Ik verblijf in de Noordpoolkamer en lig vaak, samen met mijn vriendje Zivo, fijn verscholen in een iglo. Natte hapjes verorberen we ook samen, gezellig tête à tête.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg