Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Roxy Kater 1 jaar


Gevonden in maisveld Laakdal.

Hallo, mijn naam is Roxy.
Drie maanden heb ik samen met mijn broertjes en zusjes rondgehangen in een groot maïsveld. Spijtig genoeg is maïs niet iets wat wij, katten, graag lusten dus moesten we op zoek naar iets anders om te eten. Ik heb mijn maagje vaak horen knorren van de honger en geloof me dat was geen fijn gevoel!
Hier kwam plots verandering in toen ik op mijn 3 maanden gevangen werd door mensen.
Ja mensen … of ik die kon vertrouwen wist ik nog niet goed.
Uiteindelijk kwam ik terecht bij mijn opvanggezin en daar merkte ik al snel dat ik eigenlijk geen schrik moest hebben van hen. Ik kreeg hier altijd eten, mocht in een warm nestje slapen…allé wat kan een kat zich nog meer wensen.
Al snel begon ik ook te genieten van het strelen. Ja en als ik geniet laat ik dat ook echt wel merken, want dan kan ik niet stoppen met spinnen.
Is het omdat ik daarvoor nooit wist wanneer ik eten ging vinden, dat ik nu gewoon niet kan stoppen met eten…ik weet het niet…maar eerlijk gezegd denk ik wel dat mijn baasje er wat gaat op moeten toezien, want anders wordt ik wel véél te dik. En ja, zeg nu zelf, ook een kater moet toch wat aan zijn lijn denken.
Wat kan mijn nieuwe baasje van mij verwachten : Als je me even tijd geeft om aan jou en je omgeving te wennen, dan loop ik al snel vrolijk door het huis rond en zoek ik het gezelligste plekje uit om te gaan liggen. Daar ben ik zeker niet kieskeurig in. Ik speel graag, kom graag eens zien wat er
allemaal te beleven valt in huis en … oh ja had ik al gezegd dat ik van eten hou? Best al even een goede voorraad lekker eten inslaan, want ik ben een echte bourgondiër!
Heb jij thuis nog een warm nestje voor mij vrij en kan je lekker koken 😊 neem dan snel de telefoon en bel (voor) mij!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg