Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Josefine Poes 12 maanden


Hej Josefien hier. Toen ik binnenkwam bij mijn opvangmama was ik echt een heel bang katje. Liefst van al wilde ik dat iedereen uit m’n buurt bleef vandaar dat ik vaak zat te blazen als er iemand dichterbij kwam. Achteraf gezien was mijn opvangmama hier gelukkig niet door afgeschrikt! In het begin had ik nog een opvangbroertje dat met veel aandacht ging lopen, mooi dan kon ik rustig mezelf zijn.  Maar toen hij geadopteerd werd was alle aandacht voor mij.  Toen ben ik pas echt ontdooid en ben ik dikke maatjes geworden met mijn opvangmama, lekker samen knuffelen in de zetel en samen spelen.  Bij mijn nieuwe gezin ga ik ook weer een broertje hebben, hopelijk is hij net zo leuk als de eerste!  Mijn nieuwe mama ziet er alleszins heel erg lief uit. Ik moet gaan nu, weer nieuwe mensen en nieuwe vriendjes te ontdekken!

Groetjes Josefien

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg