Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dropje Kater 3 jaar

>

Ik ben Dropje en ik ben speciaal! Ik heb geen staartje maar een "stoemke" of ook wel stompje :-)

Ik deel mijn slaap/woonplek met tientallen andere katten, want ik logeer namelijk in Villa Vagebond. Maar ik verlang zo naar een eigen huisje...
Ik ben geen schootkatje, ik laat me ook niet altijd strelen. Dat is vaak wat lastig voor de mensen, omdat de meesten een heel aanhankelijk katje zoeken. En dat mag, dat snap ik. Maar daarom wordt mijn deur vaak voorbij gelopen... ik ben te verlegen.

Ik zoek mijn mens die door mijn verlegenheid heen kan kijken, iemand die geduld heeft en zegt: " Het is goed zo Dropje, we hebben alle tijd. Niets moet, alles mag, waar jij je maar lekker bij voelt." Ik weet zeker dat ze er zijn, want ik heb hier toch al wat katjes zien vertrekken die nog meer timide waren dan mij. Het kan allemaal...
Ik weet ook dat er nu een invasie van jong grut is, allemaal even schattig en aandoenlijk. Allemaal zoete dropjes :-)

Maar ik kan ook heel erg aandoenlijk kijken, en zie mijn vachtje eens glanzen! Ik ben de zwarte parel van de Villa.  Tijdens etenstijd is HET moment dat ik je een kopje kom geven, dan mag je mij van dichtbij bewonderen en laat ik vele hartjes smelten. En als je je oren spitst, hoor je een zachte prrrrrriet uit mijn keeltje komen.

Andere katten geen probleem, maar liefst geen dominante typjes, krijg ik een zoute nasmaak van.  Ik ben een jong ding en huppel van de ene kamer naar de ander, of even een blokje om in de buitenren :-) Mijn hartje bruist van energie, een speelvogel, een avonturier, that's me!

Ik droom elke nacht dat er iemand in zwijm valt voor mijn mooie snoetje. Iemand die de tijd wil nemen, om mij helemaal te laten ontdooien. Dan zul jij de ware Drop ontdekken! 

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg