Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lila Poes 11 maanden


Lila is samen met haar broers en zusje gevonden in Bree.

 

Prrrrrrrt, prrrrrroet, miiiiiiiiauw, ik ben Lila, en ik houd van mijn Schaap. Had je die al gezien op de foto? Ik omarm hem, ik slaap op hem, ik knuffel met hem..... Ik zou bijna zeggen dat ik ook graag met Schaap speel, maar nee, ik heb liever een echt poezenvriendje om mee te spelen. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar een partner in crime om eens lekker zot mee te doen. Daar hoef ik niet veel voor te doen, want ik hoef maar mijn proet-miauwtje te laten horen en daar komt mijn broertje of een van de andere katten al aangerend om eens lekker los te gaan. Heerlijk is dat, lekker mijn energie kwijt en die mensen maar lachen om mijn capriolen en geproet. Als ik dan eindelijk moegespeeld ben, keer ik terug naar mijn Schaap en na een wasbeurt doe ik dan mijn oogjes toe - voor een paar seconden. Daarna begint het feest gewoon weer opnieuw!
 
Oké, 's nachts wil ik nog wel een beetje een uitzondering maken. Daarom ga ik eerst even helemaal los met tenen vangen, en als de lamp dan uitgaat, dan ga ik ook slapen. Wel lekker hoor, zo bij die mensjes op bed slapen, zijn ze ineens een stuk minder eng. Want vroeger hebben mensen mij veel kwaad gedaan, dus heb ik een hele poos nodig gehad om terug aan mensen te wennen. Ik vind ze nu wel oké, vooral als ik hen mag aaien. Als je geduld en liefde hebt, dan mag je mij uiteindelijk ook aaien hoor, maar je moet me eerst wel overtuigen. Maar als ik zie dat mijn speelkameraadje jou vertrouwt, dan durf ik het uiteindelijk ook!
 
Wil jij mij een veilige thuis bieden met een echte ridder op het witte schaap...eh...paard erbij speciaal voor mij? Dan pak ik mijn Schaap graag in en kom naar jou!

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg