Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Betje Poes 1 jaar


Gevonden in Ophoven tussen zwerfkatten.

Welkom Betje!
Betje kwam enkele maanden geleden plots mee-eten met een groep zwerfkatjes. Als hun maagje gevuld is, zijn deze weer weg omdat ze schuw zijn. Maar Betje niet. Zij bleef steeds trouw op de oprit wachten tot de melder haar in de garage liet. Zo kon ze op het matje slapen. Lekker zacht én warm. Navraag in de buurt leverde geen eigenaar op. De directe buren zelf, zijn niet zo opgezet met haar aanwezigheid. Er werd al zware taal bovengehaald à la “luchtbuks en vergiftigen”. Zo ver gaan we het natuurlijk niet laten komen. Better safe than sorry! Bovendien is ze zo lief, aanhankelijk en nog een jong uppie, dat het zonde zou zijn, moest ze als zwerfkat verder haar leven moeten slijten en dus mocht ze bij ons binnenkomen.
Ze gedraagt zich nog stilletjes en kijkt met grote oogjes naar al dat nieuwe en onbekende maar als men haar aandacht geeft en eventjes aait, dan ontdooit ze en start haar ronkmachientje. Dat komt dus dik in orde met ons meisje!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg