Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Neo Kater 4 jaar


Ik ben Neo wat ‘nieuw’ betekent in het Grieks. Maar ik ben helemaal niet nieuw hoor. Ik vertoef al sinds 24 oktober in het asiel. Gezien ik hier al een redelijke ancien ben, vond men het hoogtijd om op zoek te gaan naar exclusief personeel. Wat moet je weten? Ik ben een lieve jongen van 4 jaartjes en een echte knuffelkont, hoewel ik nog wat verlegen ben. Ik heb zo eventjes een figuurlijk duwtje nodig om mij over die, eveneens figuurlijke, drempel te helpen. Maar eens ik daarover ben? Houd je dan maar vast aan je bretellen want dan gooi ik mij hélemaal! Spinnen, kopjes geven, tegen je aan wrijven, likjes hier en daar, mijn natte neusje tegen je wang aanduwen! Ja, ja! Dan ga ik all the way! Ik moet alleen nog een beetje meer zelfvertrouwen krijgen om de eerste stap te zetten. Maar ik heb een voorstel! Neem jij de eerste stap? Okay? Je zal er geen spijt van krijgen, dat beloof ik jou!
 
Dikke, vette, natte neusje! Neo (kater, 4 jaar, ik houd niet van andere, dominante, katten)

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg