Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mika Poes 10 jaar


Getrainde muizenvangers zoeken een erf! Gepaste afstand, geen aai over de bol, maar een kanjer om van te houden! Jazeker. Onze schuwe katjes tellen OOK mee. Zij hoeven niet zo nodig tussen vier muren te leven, sterker nog... dat is een no go voor deze mysterieuze diertjes. Maar ook zij kwamen binnen in ons kattenasiel. Echt gelukkig zijn ze niet. Niet meer vrij rondlopen, veel te veel mensen in de buurt, geen buitenluchtgeur die hun neusvleugels doen trillen. Muizen, waar zijn de muizen! Houtstapels, stallen, spannende kieren en hoekjes. Het is weg... Neeee... het is voorlopig weg lieverds, want wij willen jullie leven teruggeven! Beschermd weliswaar. Een plekje waar hij zichzelf mag zijn, waar goed voer te halen valt en een plek om te schuilen. Wij zoeken een grote tuin, een boerderij, een manege etc. voor een aantal schuwe katjes die geen schootje nodig hebben. Zij hoeven geen huis om in te wonen, zij willen jouw erf bewaken! Kunnen ze goed, de stoere macho uithangen 😉 Ze hoeven niet allemaal samen te blijven hoor, we zoeken enkel hun wereld. Kun jij hen hun leven teruggeven? Dan informeer gewoon eerst eens en maak vrijblijvend met ons een afspraak! High five van een stel stoere muizenvangers!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg