Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Hannah Poes 10 jaar


Hannah is qua gestalte een lief, klein poesje. Het lijkt wel of ze nog een beetje kitten is. Maar ze heeft toch al haar rugzakje mee. En dat laat zich zien in haar karakter. In het begin was ze een pittig dametje. Klein maar dapper. Zich verstoppen en hard blazen als je te dicht kwam. De laatste tijd begint ze te ontdooien. Eerst mocht je haar eventjes aaien als je eten voor haar bijhad. Nu zijn we al zo ver dat als ze in haar mandje of lekker warm op de verwarming ligt, en je haar rustig benadert, je haar mag aaien zonder dat je eten voor haar hebt. Ze kijkt je in het begin wel nog wat wantrouwig aan maar als je het juiste plekje weet te vinden dan begint ze zelfs te spinnen.
Hannah is een mooie zwart, witte dame van 10 jaar oud. Ze hoeft niet perse naar buiten te kunnen, kan prima met andere katten en grote kinderen. Hannah heeft wel nog eventjes tijd nodig, maar zodra ook zij klaar is voor haar koffertje te pakken geven we jullie zeker een seintje.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg