Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kaatje Poes 3 jaar


Lieve Kaatje,

 

Als gastgezin doet het me pijn om dit berichtje te moeten typen. Toch doe ik het, omdat het beter is voor jou. Je bent zo’n dapper meisje en je hebt al zoveel meegemaakt. Je baasje wilde je niet meer hebben en er was geen plaats meer voor je in het plaatselijke asiel. Toen we dit als gastgezin op facebook lazen wilde we niks liever dan jou dat warme, knusse en liefdevolle plekje geven dat je zo ontzettend verdient. Maar zo goed als het klikte tussen ons, zo slecht klikte het tussen jou en de kittens die we opvangen Met die kleintjes kun jij het niet zo goed vinden. Vandaar dat we nu zoeken naar een plekje dat jij verdient en waar je alle aandacht van de wereld krijgt. Een plekje waar je ongestoord rond kunt lopen en kunt genieten van je kattenleventje. Maar om te voorkomen dat je weer moet verhuizen hebben we, (veeleisend als we zijn) een wens: je nieuwe baasje moet inzien wat voor geweldig, lief en aanhankelijk beestje jij bent en genoeg tijd hebben om met je te knuffelen. Want een knuffelbeer (of kat), dat ben je! We weten zeker dat er iemand is die gaat vallen voor je charmes en waarbij je ongestoord de koningin in huis kan zijn.

 

 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg