Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Joske Kater 2 jaar


Joske de kattenkat

Nou, mag ik mezelf eens aan de man zien te brengen. In het hoogseizoen, met allemaal van die schattige wollige knuffelige kittentjes. Heb ik weer. Nah.
En ik zit eigenlijk best al een tijdje in een opvanggezin, sinds november vorig jaar!
Ik ga het uitleggen. Trouwens, ik heb een geheim wapen, maar daar kom ik nog op terug.
In november, liep ik samen met mijn zus Jenny een beetje zielig te wezen op een vuilnisbelt. Weet je, met een hongerig buikje zet je even alle principes opzij en heb je geen wasknijper om je neus dicht te knijpen, dan ga je zelfs in alle vieze rommel wroeten om maar iets eetbaars tegen te komen. Jeetje wat waren we sneu.
Maar goed, dat was toen, we werden gevangen en kwamen in een propere omgeving. Maar ik had het even gehad met die grote wezens, want ik belandde natuurlijk niet zomaar op een vuilnisbelt he...
Ik liet mijn wilde kant zien en besloot me te verdedigen met mij eigen wapenarsenaal. Yep.
Maar gaandeweg raakten mijn wapenuitrusting uitgeput, ze functioneerde niet meer zo goed, want mijn gedachten protesteerden. De mensen waren helemaal niet zo slecht, sterker nog... ik begon ze te waarderen. Liefdevolle woordjes vulden de kamer en ik kreeg daar zomaar een warm hartje van.
Ik maakte vrienden, hele goeie vrienden zelfs. Het zijn mijn soortgenootjes! Op samenzweerderige toon bespraken we onze snode plannen om vliegen te vangen. Ik begon expert te worden. Ik verlies mezelf, als ik een gevleugelde voorbijganger kan betrappen.
Genietend de buitenwereld gadeslaan, als ik achter het venster met de zon op mijn snoet kan wegdromen. Zou ik ook best wel willen, daarbuiten lopen en de wind door mijn haren voelen strijken.
Mijn vertrouwen in soortgenootjes is heel groot, de mens is oke, die kan ik in mijn buurt waarderen. Aaien zit er helaas niet in, sorry!
Toch voel ik me heel erg goed, als je mijn space respecteert.
Ik kan eenzame soortgenootjes oppeppen, uitdagen, troosten en verbonden mee sluiten. DAT is mijn geheime wapen, en dat is kei belangrijk! Zoek jij een maatje voor jouw maatje? Joske is mijn naam, ik kom eraan!
Ook wij worden vrienden, dat sowieso. Maar geef me gewoon wat tijd, das al.
Kun je dit bekoren, dan mail gewoon eventjes, plannen we een date.
Een knipoog van Joske, een stoere kater met zachte pit die beetje bij beetje en vooral voorzichtig de wereld verkent.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg