Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fred Kater 11 jaar


Fred liep al zo'n jaar rond op het terrein van een serviceflat. Hij kreeg zijn natje en droogje van de bewoners, maar nu was hij erg ziek.
 

Half december kwam deze 10-jarige rosse kater Fred binnen. Hoewel hij schrikachtig van aard is, kon men hem wel zachtjes over zijn kopje strelen. Een ticketje naar de dierenarts bracht aan het licht dat hij een zware ontsteking had aan de tanden. Dat werd opereren! En nadien intensieve zorgen. Omdat hij antibiotica en pijnstilling moest krijgen, verhuisde hij tijdelijk naar een gastgezin. Zijn papjes en babymousse smaakten hem en de medicijnen deden hun werk en hij knapte zienderogen op met als gevolg dat hij terug mocht doorstromen naar het asiel. Afhankelijk van zijn humeur laat hij zich ofwel aaien ofwel blaast hij. Ach… dat is normaal zeker? Vooral door zoveel gedoe op korte termijn maar het is van moeten want we willen natuurlijk het beste voor hem en dan moeten we uiteraard eerst wat ambetant doen. 
 
Om het met een spreekwoord uit te drukken: het doel heiligt de middelen!

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg