Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Shayne Kater 8 maanden


Hoi hoi, mijn naam is Shayne, broertje van Poekie, Lou en Pippa, je weet wel de katjes die een tijdje bij de nonnekes gewoond hebben.

We werden daar verwend hoor, alle dagen warme melk met brood , restjes uit de keuken…allemaal heel lekker maar blijkbaar niet zo goed voor onze buikjes want toen we in de opvang kwamen bleken onze buikjes vol met vieze beestjes te zitten. Blehhhh.

We moesten dus direct aan de pilletjes en dat was eerlijk gezegd geen lachertje hoor. Wij vonden die 2 gekke dames in de opvang eigenlijk helemaal niet zo leuk en die wilden ons oppakken én dan nog eens een pilletje in de keel duwen ?! Dat liept niet meteen zoals gepland. We hebben gegromd, gesist , in de vingers gebeten…en toch is het ze gelukt dat vieze ding in onze bekjes te proppen. En wat blijkt nu…die vieze beestjes verdwenen zomaar ineens uit ons lijfje. We voelden ons ook meteen een pak beter en onze pelsjes begonnen zowaar mooi te blinken.

We krijgen hier ook dagelijks lekkere dingen voorgeschoteld…man man je kunt het niet geloven…wij zijn bij de nonnekes geboren en beetje later in de hemel terechtgekomen :)

En weet je wat nog zo heerlijk is ? Snoepjes ! Alle dagen lekkere snoepjes ! Ik ben er helemaal gek van !

In eerste instantie wilde ik die helemaal niet aannemen hoor, neen neen, ik had die opvangmama’s echt wel door hoor…een koekje voor een aaitje of een knuffel… ik dacht het niet !

Maar man er zijn van die koekjes bij…mmmmm zooooo lekker, alleen al er aan denken doet me watertanden, ik kan ze niet weerstaan dus heum…ik heb dus maar toegegeven he. Het is nu zelfs zo ver gekomen dat ik nu eerst kopjes ga geven nog voor ik een koekje heb gekregen. Straf he. Shayne je bent goed bezig hoor ik ze dan zeggen. En eerlijk…ik vind die 2 gekke opvangmama’s ondertussen ook best okay hoor. Ik begin zelfs te genieten van de dag dagelijkse aaitjes en knuffels. Ik heb ondertussen ook een nickname: Koekie monster ! Ha hoe zou dat nu toch komen … Ik wil alle koekjes heel erg graag…van zo gauw de deur opengaat begin ik spontaan te spinnen want ik weet wat eraan komt dan…koekjeeuuhhsss J

Er staat ons de komende dagen nog enkele spannende dingen te wachten naar het schijnt. We gaan kennismaken met de rest van de familie hier, We hebben ze al gehoord en geroken want we hebben al aan de deur liggen snuffelen, dus we weten dat er nog soortgenootjes zijn. Spannend. En wanneer alles snor loopt en wij ons niet gaan verstoppen onder kasten of zetels maar lekker ontspannen rondlopen en genieten dan mogen we op zoek naar een forever huisje. Klinkt goed he.

Ik en onze opvangmama’s houden jullie zeker op de hoogte en wanneer het zo ver is en mijn koekjes snoet online komt…bellen he, misschien worden jij en ik wel beste vrienden, maar haal dan zeker wel wat lekkers in huis he.

Oh ja, bij mij zaten ze er ook ferm naast hoor. Eerst werd ik Shay genoemd, een mooie meisjesnaam niet waar …alleen ben ik wel een knappe gast !

Liefs en kopje van het koekie monster.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg