Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Karel en Kiki Kater 1 jaar


Hallo, ik ben Karel. Ik ben opgegroeid in Hasselt, en haast 2 jaar oud.
Mijn vorig baasje is verhuisd en besloot mij en mijn zusje daar te laten in de tuin aldaar. Geen idee waarom. In september en oktober was het weer nog wel oké, maar daarna werd het toch wel erg koud buiten.
 
Van een lieve buurvrouw kregen we goed te eten, maar de buurkat wilde ons liever niet binnen laten op haar bank. Dus nu logeer ik samen met mijn zus bij een fijn gastgezin. Hier heb ik een mooie krabpaal waar ik regelmatig op zit. En een kast met kussentjes om lekker op te kunnen slapen.
 
Ik stoei graag met mijn opvangmama, maar let ook heel goed op dat ik haar geen pijn doe. Volgens mij doe ik dat best goed. wel moet ik er soms nog aan wennen als zij een grapje maakt en mij wil vastpakken, dan schrik ik wel eens, maar dat ben ik ook weer snel vergeten.
 
Oh ja, ik vind het heerlijk om op mijn buik gekriebeld te worden, dan rol ik graag op mijn rug. In mijn staart heb ik trouwens een soort aangeboren knik, die doet geen pijn en ik vind het ook best wel stoer, zo'n knik.
 
Mijn zusje Kiki vind ik ook heel erg lief en we eten, genieten en slapen graag samen. We zoeken samen een nieuw thuis, misschien wel met een beetje tuin. Maar dat hoeft niet zo groot te zijn, want dat vind ik ook maar eng. En een lief baasje die mij nooit vergeet als ik in de tuin zit.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg