Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kiki Poes 1 jaar


Hallo, ik ben Kiki. Ik ben samen met mijn broer opgegroeid in Hasselt en nu haast 2 jaartjes oud. Mijn vorig baasje is verhuisd en besloot mij en mijn broertje achter te laten daar in de tuin. Zou ik soms mijn pootjes niet goed genoeg geveegd hebben als ik naar binnen liep? Ik zorg toch best wel dat mijn vier sokjes allemaal netjes wit zijn… 
 
Samen met mijn broer heb ik ongeveer 3 maanden nog in de tuin gewoond en van een lieve buurvrouw kregen we goed te eten, maar de buurkat wilde ons liever niet binnen laten op haar bank. Dus vanaf 29 december logeer ik samen met mijn broer bij een fijn gastgezin. Hier deel ik een mooie krabpaal waarop ik regelmatig een dutje doe. En een kast met kussens om lekker op te kunnen slapen samen met mijn broer Karel.
 
Soms vertel ik over mezelf aan de gastmama, en zij babbelt ook graag met mij. En ik rol ook graag op mijn rug als ik geaaid wordt, net als mijn broer. Wel ben ik nog een beetje schrikachtig soms, omdat ik niet alles begrijp van mijn gastmama, maar ik leer haar steeds beter kennen.  
 
Ik ben echt heel erg braaf en lief en snel tevreden. En zoek samen met mijn broer een nieuw lief baasje die ik 100% kan leren vertrouwen zodat we samen oud mogen worden en altijd samen mogen blijven.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Bijzonderheden: 2018-03-24

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg