Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Binkie valt onder onze aids positieve katten. Binkie heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Binkie op afstand adopteren.

Binkie Kater 5 jaar

>

Gordijntje open, gordijntje dicht. Wie kijkt er in mijn huisje?

Ik ben Binkie en woon in een schildpad, daar is het knus en cozy. In het begin, toen ik deze hut toegewezen kreeg in Villa Vagebond, besloot ik me eerst op te sluiten en de gordijnen dicht te trekken. Geen pottenkijkers! Veel in te richten viel er niet, enkel een slaapplek waar ik me zeer op mijn gemak voel. Maar naarmate de tijd verstreek, trok ik de gordijnen wat vaker open, en nu mogen de mensen absoluut een kijkje nemen. Sterker nog, ik maak nu heel vaak een wandelingetje! Ik kom geregeld wat buren tegen die ik dan beleefd gedag zeg. Netjes opgevoed, dat ben ik, Binki gentleman. Andere katten vind ik dan ook geen probleem, mits ze niet te opdringerig zijn, ik hou niet van die overheersende typjes.

Ik ben een lieve jongen, een zachtaardig karakter, hou van vrede op aarde. Anderen mogen altijd eerst, ik sluit me gewoon aan bij de rij, en als je mij dan een kroeltje en een aaitje geeft, zal ik je een vertederende blik toewerpen.
Rust en regelmaat staat ook in mijn huisreglement. Geen drukke kindervoetjes, wel een gezellig moment met oudere kinderen. Een aai is een aai, en daar ben ik langzaam verzot op geraakt.
Spelen? Ja hoor, dit kan mij steeds meer bekoren. Ik denk zelfs, dat ik bij jou veel speelser ga worden. Ik voel dat, er zit heel veel ' ik wil wel' in mijn lijf. Echt he.
Hmm, oke. Ik ben aids-positief. Misschien schrikt jou dit af, maar dat moet niet! Het staat niet op mijn voorhoofdje geschreven, ik voel het niet eens, wie weet leef ik nog kei lang. Mijn conditie is uitstekend!

Nou, zin in een afspraakje? Ik beloof je, de gordijntjes zijn flinterdun, die heb ik zo opengetrokken, wie weet vind jij daarna het pad naar mijn hart.....
ps. ze zeggen dat schildpad met mij mee mag verhuizen :-)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg