Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lenny Poes 1 jaar


Katje komt uit Lanaken. Zat 's avonds bij meldster bij de auto helemaal in elkaar gedoken te mauwen. Omwille van de kou heeft meldster haar mee binnengenomen voor de nacht. Maar katje kon er niet blijven, en rondvraag in de buurt leverde niets op.  Dus hebben we haar met veel warmte bij ons binnengenomen.  Komt allemaal goed, Lenny

Hey, ik ben Lenny.

Ik ben een jonge poes van 8 maandjes jong. Toen ik bij mijn opvanghuisje kwam, heb ik me even van mijn stoere, brutale kant laten zien, maar dat hield ik niet vol. Ik ben stiekem heel lief en knuffelig. Ik houd niet van te veel drukte. In mijn opvanggezin zit nog een poes, die is zo druk! Ik lig me dat elke dag eens te bekijken, vanaf mijn luie plekje. Nee, dat is niet voor mij. Laat mij maar lekker liggen.

Waar ik wel zeker voor op sta is een lekker bakje eten! En, als mijn opvangpapa aan het werken is op kantoor, dan ga ik altijd op zijn schoot liggen. Nu mag ik dus op zoek naar een nieuw huisje waar ik voor altijd mag blijven, vandaar ook dit berichtje. Als ik dan even wat voorkeuren door mag geven, wil ik het liefste in een huisje komen waar al 1 rustige, eventueel oudere kat zit. Geen kleine kindjes, dat is me te druk.

Het enige dat ik verder nodig heb ik eten en aaitjes.

Kun jij mij dat geven?

Kopje,

Lenny


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg