Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dabber Kater 6 jaar


Piep, Ik ben Dabber! De man van het gezin! Ik woon namelijk alleen maar tussen vrouwen. Mijn twee zussen en mijn mama. Ik kan je wel zeggen dat ik mijn mannetje kan staan. Hoe ik dat doe? Ik kijk eerst da kat uit de boom en laat de anderen het voortouw nemen. Hierna volg ik en doe ik het grootser. Op die manier lijkt het alsof ik heel stoer en indrukwekkend ben. Maar eigenlijk heb ik maar een klein hartje. Ik hou van knuffelen met mama en opvangmama en krijg graag aandacht. Ik had ook het minst van iedereen moeite om me aan te passen aan mensen. Ik heb hen echt graag. Ze knuffelen me voortdurend en geven me lekker vleesje.


Nu heeft mijn mama me verteld dat ik hier niet kan blijven wonen. Het is maar een opvangplaats zegt ze dan. Oké, goed, ik moet dus opzoek naar een nieuwe plek. Deze keer wel een plek waar ik voor altijd mag blijven, waar ik al mijn jaren kan slijten en waar ik vele kaarsjes mag uitblazen. Een plek waar een vriendje rondloopt die ik kan plagen (want dat doe ik graag). Een plek waar ik lekker eten krijg. Een plek waar ze me strelen. Gewoon een eigen warm huisje! Ik hoor je al denken: die is toch veel te klein voor zijn valiesje te pakken? Ja, klopt, ik moet nog even wachten. Mama moet me nog enkele dingen leren. Eens ik weet hoe ik kan springen en hoe ik me deftig moet wassen mag ik verhuizen. Mijn opvangmama heeft me ook gezegd dat mama me nog zou leren hoe ik grote brokjes moet eten en hoe ik kan bedelen voor snoepjes. Eens ik dat kan, mag ik verhuizen!


Heb jij dat ene plekje voor mij vrij? Heb je nog een poezenvriend of vriendjes bij jou en mag ik daar nog bij? Heb jij lekker eten en een hand die geweldig goed kan strelen? Wel dan denk ik dat we een match hebben!


Wat denk je? Hoor ik je snel?

Vele groetjes en tot binnenkort,

Dabber


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg