Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nova Poes 6 jaar

>

Biografie van een tienermoeder...
Mijn levensverhaal als tienermoeder lijkt op dat van vele anderen....
Ik had geen gemakkelijke jeugd. Er was geen stabiele gezinssituatie en ik belandde al jong op straat. Ik zwierf door de straten en had honger. Af en toe mocht ik bij lieve mensen in de garage logeren. Dan kon ik even bijtanken en kreeg wat te eten. En vervolgens weer terug de straat op. En toen gebeurde het onvermijdelijke. Na een one-nightstand raakte ik zwanger. De vader was natuurlijk in geen velden of wegen meer te bekennen. Hoewel mijn situatie niet rooskleurig was besloot ik mijn kindjes te houden. Ik beviel van een vierling. Ik hoorde over de zwerfkattenstichting die zich over moeders zoals ik ontfermt. Gelukkig was er plek voor mij. En weet je wat er toen gebeurde??? Jep! Postnatale depressie! Ik voelde mij opgesloten nu ik opeens tussen die vier muren zat en niet zomaar een naar buiten kon. En omdat ik zelf maar mager was, had ik enorme honger. Ik heb me toen wat bij elkaar gemiauwd en gebedeld. Het lucht trouwens wel op om eens even alles van je af te kunnen miauwen. Nu ben ik twee maanden verder en breekt de zon eindelijk ook voor mij door. Het gaat goed met de kids, ze hebben een nette opvoeding genoten en ik ben zowaar trots op ze: op mijn kinderen wacht een toekomst als huiskat! Daar kon ik als straatkat alleen maar van dromen! En nu ik? Wat gebeurt er met mij? Ik ben de laatste weken een stuk rustiger geworden. Op dit moment doe ik alleen maar dingen die ik leuk vind: slapen, wat kattenyoga en vooral een heleboel pateetjes eten! En me voorbereiden op mijn nieuwe rol als huiskat. Heerlijk vooruitzicht. Ik las in contactadvertenties dat men afknapt op "bankzitters". Maar ik niet hoor. Voor mij geen bezwaar. Ik kom gezellig bij je zitten. Kijken we toch samen naar de tv? Af en toe een kriebelaaitje achter mijn oren en ik ben helemaal happy!
Herken jij je hierin en ben jij dat baasje met een grote voorraadkast met pateetjes? Dan ben je bij voorbaat goedgekeurd!
Lieve knuffels van Nova!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg