Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Charlie Poes 2 jaar

>

Ik zit al een tijde bij mijn opvanggezin, en nu vertelde mijn opvangmama dat ik ook eindelijk een verhaaltje over mezelf mag vertellen.
Ik heb al heel wat katjes zien komen en gaan, nu is het mijn beurt!
Ik ben Charlie en ben samen met mijn 2 kleintjes binnen gekomen bij Zwerfkat in nood omdat we op straat niet gewenst waren.
Mijn kleintjes zijn inmiddels de deur uit, kleine kindjes worden groot hé.
Toen ik binnenkwam heb ik het mijn opvangouders heel moeilijk gemaakt. Even testen hoe dat gaat het, met mensen. Ik verstopte me en blies naar ze.
Ondertussen hebben we een fijne situatie gecreëerd waarin ik me prettig voel. Ik lig lekker de hele dag bij ze in de woonkamer, maar wel op een afstandje. Af en toe ga ik eens wat dichterbij om wat meer aandacht te krijgen. Dan praten ze tegen me. Dat stelt me gerust. Het beste aan mensen is wel dat ze toegang hebben tot een hoge bruine kast. Hierin ligt een echte schat. Onbeperkt blijven hier maar snoepjes uit komen! Ik weet niet hoe ze het doen, maar ik vind het fantastisch.
Ik kan heel lief kijken, en dan lopen ze vanzelf naar die kast. Ongelofelijk. Als jij nou ook zo een kast thuis hebt, en een portie geduld. Misschien nog een andere niet te drukke kat, reageer dan snel hieronder. Dan zorgen mijn mensen dat we een keer kunnen ontmoeten. Snel zijn hoor, ik ben zo weg! Doei!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg